reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Elizabet myślę, że te grzeszki nie mają większego wpływu. Ja też sobie trochę pozwalałam(ciut, ciut) i miałam zaniżony wynik. Wiec po tym pozwalam sobie nieco więcej ;-)
Marysia powiem Ci, że dzień przed to masakra. Serce mi wali, łzy się cisną do oczu ze stresu, trudno myśleć pozytywnie:-( Zazdroszczę Ci tego, że masz pewność, że jak w pon pojdziesz to już z Młodym będziesz, ja niestety tej pewności nie mam i to chyba mnie najbardziej boli :-( No dobra staram się myśleć pozytywnie - start ;-)A o kolacji nic mi nie mówili, więc zakładam, ze mogę normalnie jeść.
Aniołek dzięki :tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Aga. 3mam za was kciuki! A białego twixa to normalnie poczta ci wysle, jak urodzisz:-) Ja jeden raz oficjalnie zjadłam nielegalnie i to był ten biały twix, cukry były ok, ale nast. dnia odbiło się i byly wysokie. Teraz boje się cokolwiek ruszyć, ale tylko dlatego że ja nie znam umiaru- nie potrafiłabym kostki czekolady, zjadłabym całą od razu...:rofl2:

Aga wiem, że zapewne stresujecie się przed jutrzejszym dniem ale wierzę, że wszystko pójdzie po Twojej myśli, będzie dobrze i trzymam mocno kciuki żeby Malutka była już jutro z Wami :tak: :-)

Dziekuję Wam Kochane za wsparcie, za kciuki, które na pewno się przydadzą:tak:. Jakby już nieco spokojniejsza jestem, bo przecież musi być dobrze. Już poinformowałam M. żeby dał znać jutro - jak sam będzie w stanie;-)

Marysia jakbym nie zdąrzyła - będę o Tobie myśleć w poniedziałek i powodzenia!!!

dziś rano byłam w szoku cukier 77 nigdy takiego nie mialam nawet przed ciąża, zjadłam na drugą kolacje kanapke z chleba razowego z serem, po tym mam niższy cukier z rana, ale za to śladowe ketony się pojawiły, po chałce cukier miałam zawsze za wysoki ale ketonów nie było. może do tej kanapki troche kefiru wypije dziś i jutro sprawdze czy dalej ketony się powtórzą. a i biore na noc dalej 4 jednostki insuliny, tylko wczesniej cukier i tak był troche ponad 90 przy tej dawce, a teraz spadł.

reklama
Dzięki dziewczyny za rady...wczoraj wszystko się wyjaśniło, zjadłam ten sam chleb razowy na kolację i cukier po godzinie 136- to mój rekord w ciągu dnia! Dzisiaj rano bez razowca,ale z Wasą w roli głównej i cukier 97 po godzinie;) Na jutro wypróbuję parówy:)

Eve.85- dlaczego wdrożono Ci insulinę, jakie miałaś wyniki?

Aga- powodzenia!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry