reklama
agnieszka116
Mama Dominiki i Antosia;)
hej kobietki
U mnie cukier na czczo 76 dzisiaj znowu zmniejszę o 1 jednostkę na noc
po śniadanku nie wiem jaki byl bo zapomniałam i nie zmierzyłam
U mnie cukier na czczo 76 dzisiaj znowu zmniejszę o 1 jednostkę na noc
po śniadanku nie wiem jaki byl bo zapomniałam i nie zmierzyłam
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
hejka.
urodzila juz ktoras/?
JA W SRODE wyladowalam w szpitalu bo maly na ktg mial za wysokie tetno. spedzilam noc na porodowce i jestem przerazona po tym jak sie nasluchalam krzykow,przeklenstw etc.masakra.maly tetno w spzitalu mial ok. potem wzieli mnie na oddzial,podniesli mi dawki insuliny.ale i tak na czczo mialam dzis 102. obnizyli mi dawkę fenoterolu. za tydzien ,poltora ide do spzitala juz do porodu. ze wzgledu na cukrzyce. poki co mam 2 razy w tyg.ktg. ogolnie ciezko mi.maly jest duzy.
urodzila juz ktoras/?
JA W SRODE wyladowalam w szpitalu bo maly na ktg mial za wysokie tetno. spedzilam noc na porodowce i jestem przerazona po tym jak sie nasluchalam krzykow,przeklenstw etc.masakra.maly tetno w spzitalu mial ok. potem wzieli mnie na oddzial,podniesli mi dawki insuliny.ale i tak na czczo mialam dzis 102. obnizyli mi dawkę fenoterolu. za tydzien ,poltora ide do spzitala juz do porodu. ze wzgledu na cukrzyce. poki co mam 2 razy w tyg.ktg. ogolnie ciezko mi.maly jest duzy.
agnieszka116
Syla ja idę w czwartek już do szpitala i będę tam do rozwiania ale mam nadzieje że wyrobie się wcześniej bo nie chce tam leżeć a u mnie to już 39 tydzień więc już czas
cukier po obiedzie 110 a po kolacji 96
cukier po obiedzie 110 a po kolacji 96
agnieszka116
hej kobietki
u mnie dzisiaj cukier na czczo 78 a zeszłam już z 12 j na 9 na noc a ostatni posiłek jem o 22
w ogóle chyba powoli zaczyna coś się dziać bo dzisiaj od rana czuje takie silne ciągnięcie w dole brzuch,do tego od czasu do czasu dochodzi ból w dole pleców
u mnie dzisiaj cukier na czczo 78 a zeszłam już z 12 j na 9 na noc a ostatni posiłek jem o 22
w ogóle chyba powoli zaczyna coś się dziać bo dzisiaj od rana czuje takie silne ciągnięcie w dole brzuch,do tego od czasu do czasu dochodzi ból w dole pleców
edyta_o17
Fanka BB :)
Agnieszka juz tak bliziutko i wszystko sie normuje. super. a może to już sie zaczeło??
ja dzis 92/100/125
ja dzis 92/100/125
NA CZCZO 109, PO ŚNIADANIU 128.... Okulista zaliczony, wszystko ok....A ja mam dziś nieodpartą chęć na słodkie....masakra.....już chwyciłam kawałek torta- dobrze, ze brat z bratową był to zjedli po kawałku, domownicy dokończą i po problemie....choć miski pełne słodyczy jeszcze od świąt stoją i w szufladzie sporo......jak ja dam radę....
RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już gotuje się ogórkowa.....może zmieni mi się smak jak się trochę zakwaszę nią.....
Już gotuje się ogórkowa.....może zmieni mi się smak jak się trochę zakwaszę nią.....
agnieszka116
Agnieszka juz tak bliziutko i wszystko sie normuje. super. a może to już sie zaczeło??
ja dzis 92/100/125
bliziutko już nie mogę sie doczekać
wczoraj zmniejszyłam sobie insulinę na noc znowu już z 12 j zjechałam na 8 i cukier na czczo dzisiaj 76 po śniadanku 107 a po obiedzie jeszcze nie wiem
Kinderek mnie też dzisiaj do słodkiego ciągnie juz zjadłam kostkę czekolady i mam ochotę na sernik wielką ochotę
edyta_o17
Aga jak tam twoje cukry? no i jak się czujesz? trzymasz sie jeszcze- czy już nie jesteś w dwupaku???
U mnie ranne cukry na granicy normy no i kolacyjne często pow. 120. Myślę że mały rośnie i to dlatego tak jest.
W piątek mam wizyte więc się okaże.
U mnie ranne cukry na granicy normy no i kolacyjne często pow. 120. Myślę że mały rośnie i to dlatego tak jest.
W piątek mam wizyte więc się okaże.
reklama
edyta_o17
Hej dziewczyny- czy ten wątek umarł śmiercią naturalną???