reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
hejka.

urodzila juz ktoras/?

JA W SRODE wyladowalam w szpitalu bo maly na ktg mial za wysokie tetno. spedzilam noc na porodowce i jestem przerazona po tym jak sie nasluchalam krzykow,przeklenstw etc.masakra.maly tetno w spzitalu mial ok. potem wzieli mnie na oddzial,podniesli mi dawki insuliny.ale i tak na czczo mialam dzis 102. obnizyli mi dawkę fenoterolu. za tydzien ,poltora ide do spzitala juz do porodu. ze wzgledu na cukrzyce. poki co mam 2 razy w tyg.ktg. ogolnie ciezko mi.maly jest duzy.

Syla ja idę w czwartek już do szpitala i będę tam do rozwiania ale mam nadzieje że wyrobie się wcześniej bo nie chce tam leżeć a u mnie to już 39 tydzień więc już czas

cukier po obiedzie 110 a po kolacji 96

hej kobietki

u mnie dzisiaj cukier na czczo 78 a zeszłam już z 12 j na 9 na noc a ostatni posiłek jem o 22
w ogóle chyba powoli zaczyna coś się dziać bo dzisiaj od rana czuje takie silne ciągnięcie w dole brzuch,do tego od czasu do czasu dochodzi ból w dole pleców

NA CZCZO 109, PO ŚNIADANIU 128.... Okulista zaliczony, wszystko ok....A ja mam dziś nieodpartą chęć na słodkie....masakra.....już chwyciłam kawałek torta- dobrze, ze brat z bratową był to zjedli po kawałku, domownicy dokończą i po problemie....choć miski pełne słodyczy jeszcze od świąt stoją i w szufladzie sporo......jak ja dam radę....
shocked.gif
baffled5wh.gif
RATUNKU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Już gotuje się ogórkowa.....może zmieni mi się smak jak się trochę zakwaszę nią.....
err.gif

Agnieszka juz tak bliziutko i wszystko sie normuje:). super. a może to już sie zaczeło??
ja dzis 92/100/125

bliziutko :) już nie mogę sie doczekać

wczoraj zmniejszyłam sobie insulinę na noc znowu już z 12 j zjechałam na 8 i cukier na czczo dzisiaj 76:szok: po śniadanku 107 a po obiedzie jeszcze nie wiem

Kinderek mnie też dzisiaj do słodkiego ciągnie juz zjadłam kostkę czekolady i mam ochotę na sernik wielką ochotę

Aga jak tam twoje cukry? no i jak się czujesz? trzymasz sie jeszcze- czy już nie jesteś w dwupaku???
U mnie ranne cukry na granicy normy no i kolacyjne często pow. 120. Myślę że mały rośnie i to dlatego tak jest.
W piątek mam wizyte więc się okaże.

reklama
Do góry