gabrielka1308
Fanka BB :)
Witam dziewczyny w słoneczny poranek
Witam riterka po długiej nieobecnośći
Witam również emke
Aureolcia Wiktorek jest śliczniutki, tak spokojniutki
Mama ola z tego wszystrkiego to nie wiem czy gratulowałam, ewentualnie się powtórze, wielkie gratulacje !!!!
Przez tą chwile mój mały dorwał już sudocream, jest strasznie śpiący a chce go nakarmić i o 9.15 wyjść do miasta
Majka :"czy wiesz, że w czasie karmienia piersią warto pić tran . przewnika on do pokarmu a zawarte w nim kwasy omega -3 są budulcem kory mózgowej dziecka. jeślisz nie lubisz naturalnego smaku tranu możesz wybrać owocowy (np. LYSI OK 30ZŁ) znakomicie smakuje jako dodatek do pieczywa(zamiast masła) lub sałatek"
to co piszą przepisałąm z gazety mamo to ja
także myślę, że warto się przemęczyc bo ponoć smak nie najlepszy
miłego dzionka życzę u nas znowu zapowaida się klara
Witam riterka po długiej nieobecnośći
Witam również emke
Aureolcia Wiktorek jest śliczniutki, tak spokojniutki
Mama ola z tego wszystrkiego to nie wiem czy gratulowałam, ewentualnie się powtórze, wielkie gratulacje !!!!
Przez tą chwile mój mały dorwał już sudocream, jest strasznie śpiący a chce go nakarmić i o 9.15 wyjść do miasta
Majka :"czy wiesz, że w czasie karmienia piersią warto pić tran . przewnika on do pokarmu a zawarte w nim kwasy omega -3 są budulcem kory mózgowej dziecka. jeślisz nie lubisz naturalnego smaku tranu możesz wybrać owocowy (np. LYSI OK 30ZŁ) znakomicie smakuje jako dodatek do pieczywa(zamiast masła) lub sałatek"
to co piszą przepisałąm z gazety mamo to ja
także myślę, że warto się przemęczyc bo ponoć smak nie najlepszy
miłego dzionka życzę u nas znowu zapowaida się klara