reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
ajaajajj... a nie mozesz z nim po prostu porozmawiac? ze chcesz uslyszec od niego jaka jestes dla niego wazna? co z tego ze ona ma figure jak twoj M jest z Tobą :) ja bym pojechala po bandzie i powiedziała ze jest mi przykro jak on z nia sobie flirtuje (o ile tak to mozna nazwac) wyznaje zasade ze najlepiej mowic wszystko wprost :) aureolcia i nie kompleksuj się tak :) ja mam rozstepy na caaaaalym brzuchu, brzucho dalej jak w 4-5 miesiącu... no trudno takie zycie :)

Aureolcia spokojnie, żadna brzydka, gruba, daj spokój , nie można tak pisać, wkońcu to ty jesteś jego żonką :))) a facet jest facetem i są NIESTETY różne sytuacje w życiu, wiem, że to boli i czasami jest śilniejsze od nas samych jednak ja uważam, że często mężczyzna nie potrafi tego zrozumieć dopóki nie jest w takiej samej sytuacji.

A brzuchy wiszące i cycki no cóż to urok macierzyństwa :)))) ale my mamy dzieci...

Emka gerber, hipp i bobvita to są firmy z któych musisz szukać.

Majka- tak mi się przypomniało, jak na początku znajomości z moim obecnym mężem rozmawialiśmy, chyba m.in. o zaufaniu i skończyło się na zdaniu: "Obiecajmy sobie, że nigdy nie włamiemy się sobie na konto"...;)
Chyba tylko ludzie o mocno informatycznym skrzywieniu mogli sobie coś takiego powiedzieć...

gabrielka :) - dokladnie tak jak mowisz :)

nimue :) - dobre, dobre :)

halo przyszle mamy jak wasze cukry??? mam nadzieje ze bez wiekszych niespodzianek a jak juz to samych pozytywnych :)

a teraz taka nietypowa prośba - prosze trzymac jutro kciuki bo jade z moim 16-letnim autkiem na przegląd :szok:
starlet - ty szczegolnie bo moje auto to toyota starlet :-D

a teraz taka nietypowa prośba - prosze trzymac jutro kciuki bo jade z moim 16-letnim autkiem na przegląd :szok:
starlet - ty szczegolnie bo moje auto to toyota starlet :-D

Buhahahaha :-D :-D padłam :-D
No to trzymam kciuki ;-)

U mnie cukry dziś ok - 89 na czczo. Uff.
Jak 10 tygodni w ogóle nie schizowałam tak teraz boję się tych na czczo jak cholera, bo nigdy nie miałam takich niespodzianek powyżej 95 no i oczywiście od razu panika czy dziecku nie szkodzę.

auereolcia dziwna ta sytuacja z byłą męza. Ja bym na osobiste spotkanie nie pozwoliła. W ogóle najlepsze jest podejście jakie ma mój mąż - nigdy nie dopuszczać do sytuacji by cokolwiek dwuznacznego mogło z nich wyjść, od razu je ucinać. Nigdy nie rozmawiać tak by ktoś mógł sobie coś pomyśleć, nigdy nie wysyłać jakiś sygnałów. Ja nie sprawdzam męża, ale też mi nie daje żadnych powodów ku temu i mam nadzieję, że tak zostanie. Czasami sobie tylko głupio żartuję, ale póki co jestem jego pewna.

Aureolcia ja tyle lat ze swoim ale mam to samo. Nie czytam jakoś specjalnie ale jak ktoś dzwoni a on ścisz głos czy wychodzi do drugiego pokoju no to pytam a potem jeszcze sama infiltruje:-)
Ja mu ufam, chodzi na te swoje pokery, ryby (co wiąże się z nocowaniem w campingu często -no bo leszcza złowisz tylko w nocy na przykład) ale jak jest coś podejrzanego w jego zachowaniu (wg mnie) to krótka piłka. Zresztą on jak spotka swoją byłą (ta szczególną, jedną która naprawdę kochał - wiem bo to moja przyjaciółka była) to mi zaraz relacje zdaje co u Kopy słychać.

Sposób żeby swojego kumpla jakiegoś zaprosić zły nie jest, ale wykonanie raczej trudne, bo my kobiałki to inne jesteśmy niż meni i jak już związek to chłopy inne raczej koledzy niż przyjaciele. U mnie przynajmniej. Moi najbliżsi przyjaciele płci męskiej to moi... bracia.

Kolejne odkrycie cukrzycy ciążowej Wandy: jeśli cukier po bezglutenowej kolacji o 20 przekracza 110 nie jem przekąski nocnej o 22 i rano cukier poniżej 90. I kto by pomyślał????

reklama
hejka slodkie

Aureolcia dziewczyny maja racje,tylko szczera rozmowa rozwiaze wszystko
postwa sprawe jasno,zapytaj sie go jak by sie czul jakbys Ty pisala ze swoim bylym i ze ostatnie dni zwiazane z narodzinami Wiktorka i opieka nad nim sprawily ze jestes zmeczona i takie spotkania nie napawaja Cie optymizmem

Majka to powodzenia na przeglądzie

Starlet ja tez cukry ciut wyzsze ostatnio,dzis mam na czczo 90
zobaczymy co bedzie po posilku za 40 min

mam dzis slub w rodzinie meza,na wesele nie idziemy bo meza nie bedzie,ale kupilam mlodym prezent i spadam na msze i na weselny obiad,a potem do domku

milego dnia slodkie

Do góry