- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Jak ktoś zna holenderski to może sobie zobaczyć:
De Vos HealthShop van de Fa. A. Vos en Zoons
Ja osobiście uważam już to za przesadę. Lepiej kasę odłożyć na coś innego - przydatnego może dłużej niż 4-5 miesięcy.
De Vos HealthShop van de Fa. A. Vos en Zoons
Ja osobiście uważam już to za przesadę. Lepiej kasę odłożyć na coś innego - przydatnego może dłużej niż 4-5 miesięcy.
No właśnie, stetoskop wystarczy, a jest tańszy znacznie
Jedyny minus podlog tego urządzenia jest taki, że stetoskopem nie możesz nagrać bicia serca dziecka na pamiątkę.
Ja za to sobie nagrałam na komórkę odgłosy KTG ze szpitala ;-)
Jedyny minus podlog tego urządzenia jest taki, że stetoskopem nie możesz nagrać bicia serca dziecka na pamiątkę.
Ja za to sobie nagrałam na komórkę odgłosy KTG ze szpitala ;-)
Kluliczek
Babka z laską
Ja też chciałam nagrac, zwłaszcza jak miał czkawkę to tak fajnie słychac było . Ale chciałam nagra pierwszego dnia, drugiego, a trzeciego miałam już dośc i jakos znormalniały mi te odgłosy :-). Najfajniejsze było jak nowe dziewczyny lądowały na patologi i miały KTG, jak przezywały, jak im tłumaczyłyśmy co i jak na wykresach :-). A u nas, weteranek, to była taka normalka, 2 razy dziennie na boczek i jedziemy 30 minut :-).
Do tej pory czulam tylko "pukanie". Wczoraj lezalam sobie na lozeczku i tak mnie cos kopnelo od srodka, ze az sie przestraszylam Potem byly jeszcze dwa slabsze kopniaczki i koniec. Teraz nadal czuje tylko to "pukanie". Chcialabym juz czuc te kopniaki codziennie
czesc dziewczyny niewiem czy juz sie przedstawilam w styczniowkach czy jeszcze nie jak nie to witam. chcialam napisac ze super jezeli juz czujecie swoje maluchy ja sie nie moge doczekac co prawda kilka razy cos czulam ale raczej to nie dzidzia bo calkiem inaczej niz w pierwszej ciazy ( za mocno) zreszta w pierwszej maly dal o sobie znac dopiero w 20 tygodniu wiec dalej czekam. pozdrawiam
reklama
Kluliczek
Babka z laską
Witaj bokkie, przedstawiałas się już, jesteś na liście :-). W pierwszej ciąży ruchy tez czułam około 20 tygodnia, może nawet później, a teraz pierwsze delikatne już koło 14/15, ale teraz to mam regularne kopniaczki :-). Tylko, że jak mnie synek kopnął to od razu wiedziałam co i jak, a teraz tak suptelnie :-).
celinka83 poczekaj, poczekaj . Ja tez tak chciałam, a jak Janek zaczął mnie kopac po pęcherzu to mi się odwidziało ;-). Raz mnie tak kopnął, że aż poryczałam się.
celinka83 poczekaj, poczekaj . Ja tez tak chciałam, a jak Janek zaczął mnie kopac po pęcherzu to mi się odwidziało ;-). Raz mnie tak kopnął, że aż poryczałam się.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: