- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
gemini_bb
Zadomowiona(y)
Mamjakty - dzięki za słowa otuchy! Wiem, że podstawą jest pozytywne myślenie Tak też staram się robić. A jeśli chodzi o ruchy Robaczka to czekam cierpliwie - don't panic
Kluliczek
Babka z laską
Przy Janku czułam w 20 tygodniu, teraz sama nie wiem. Mam czasem takie uczucie jakby ruchy, bardzo słabe, ale jakoś czekam na cos mocniejszego . A i tak najfajniejsza jest czkawka ;-).
mnie sie tez wydaje że czasem już coś poczuję ale pewna nie jestem choć jestem juz mamusią i przy pierwszej ciązy poczułam wyraźne motylki dopiero w 19 tyg. a teraz juz niby powinnam wiedzieć że to to.. a nie bulgotki w jelitach.. więc chyba jeszcze za wcześnie..w każdym razie jedno jest pewne nadejdzie taki moment, że będziemy pewne, że to własnie dzidzia tylko troche cierpliwości ..
Monia_
Aktywna w BB
Na razie Dzidziol się nie uaktywnił,ale nic straconego,dopiero mamy 15 tydzień.Ponoć pierwsze ruchy to mniej więcej połowa ciąży :-)
Rondzia
Fan(ka)
Hallo,
moj maly kolator tez wczoraj zaczal naparzac matke w brzuch. tez se pomyslalm ze za wczesnie ale wyczytalam ze przy kolejnych ciazach czuc wczesniej. prawdopodobnie dlatego ze sie wie jak to czuc i mozna zidentyfikowac. W pierwszej ciazy tez czulam pozniej.
Ale superacko!
moj maly kolator tez wczoraj zaczal naparzac matke w brzuch. tez se pomyslalm ze za wczesnie ale wyczytalam ze przy kolejnych ciazach czuc wczesniej. prawdopodobnie dlatego ze sie wie jak to czuc i mozna zidentyfikowac. W pierwszej ciazy tez czulam pozniej.
Ale superacko!
Monika8887
Wdrożona(y)
reklama
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
Ja tez chyba jeszcze nie czuję :-zawstydzona/y:. Zresztą, sama już nie wiem . Ostatnio jak byłam w ciąży, to wiedziałam,że ruchy to jest to, co czułam, a teraz nie mam pewności , więc to chyba nie to. Ale jeszcze trochę czasu mam, więc sie nie martwię, ale nie mogę się już doczekać .
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: