reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Izuchna spokojnie i u Ciebie będą widoczne kopniaczki. Dzidzia z każdym dnie robi się coraz silniejsza :)

reklama
izuchna ja mam wielki brzuch z izolacja tłuszczykowa odpowiednia na arktyczne mrozy, a wida :-). Wręcz fale się rozchodzą :-p.

No ale moje małe to diable, rano mini kopniak i do 22 cisza, nic a nic, dopiero potem seria uderzeń, ale stresowa mame potrafi. Przy pierwszym synku nie miałam takich przerw.

Uśmiałam się wczoraj przed zaśnięciem. Leżałam na plecach i brzuszek mi się śmiesznie ukształtował :-): ponad pępkiem było płasko tak jak przed ciążą a poniżej to była taka wypukła kulka. Córcia zwinęła się w robaczka i sterczała :-D.
Ruchów przez brzuch jak na razie nie widzę.

mamjakty gratuluję:tak:!!!

Ostatnia edycja:
U mnie się zaczęły pobudki nocne...3-4 w nocy...wtedy Maleństwo najlepiej się bawi a kopniaki faktycznie są coraz mocniejsze :)
kasia_c22 dokładnie u mnie było tak jak u Ciebie...z prawej strony miałam taką górkę...mój G też od razu to zauważył... hih
mamjakty gratulacje :-)

Mamjakty bardzo się cieszę że jesteś wreszcie spokojniejsza - pierwsze ruchy to cudowne uczucie! U nas wczoraj było wiele śmiechu bo mężuś zasnął z ręką na moim brzuszku i wystraszony sie obudził, bo go nasza Hania tak mocno poszturchała:):):)

reklama
haha, dzięi dziewczynki - w końcu jestem szczęśliwa i nie jest mi smutno jak czytam Wasze relacje na tym wątku :-D:-D Rondzia, no to Zdrówko :rofl2:

dziś jak zjadłam obiadek i odpoczywałam czułam jak mała się wierciła :-):-) i już jestem pewna, że to była Ona a nie jakieś coś w żołądku :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry