- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MONIKA ja też mam ostatnio problemy ze snem co chwilkę dzidzia kopie i mnie budzi i jak zmieniam pozycje snu to chwilke jest dobrze a potem znowu sie rusza!)Ja jestem na zwolnieniu już od 3 miesiaca ciazy ...inaczej nie wiem chyba neiprzytomna bym chodziła.!!
pysia25
Mama Natalii i Mateuszka
A widzicie już ruchy bobasów przez brzuch?? Ja dziś pierwszy raz zauważyłam :-), nie wiem, czy już wcześniej było coś widać, ale nie zwracałam uwagi. Fajnie widać takie małe góreczki...
mamjakty
styczniówka 2009
hmm, Wy już o ruchach widocznych mówicie, a ja jeszcze nie czuję, w końcu ciąża się skończy a ja nadal nic :-----(
poprawka - chyba małej głupio się zrobiło po tym jak napisałam tekst wyżej i w końcu dała mi porządnego kopniaczka, a teraz cały czas czuję takie łaskotanie, wiercenie się
poprawka - chyba małej głupio się zrobiło po tym jak napisałam tekst wyżej i w końcu dała mi porządnego kopniaczka, a teraz cały czas czuję takie łaskotanie, wiercenie się
Ostatnia edycja:
Monika8887
Wdrożona(y)
Ja falowania nie widze, a raczej nie patrze na brzuch jak kopie. Daje mi za to popalic tym kopaniem Wczoraj szyjka mnie klula,wiec stwierdzilam,ze pewnie za dlugo na nogach jestem. Polozylam sie,zeby odpoczac, no i nici z tego byly. Maly zaczal tak kopac,ze oka zmruzyc nie moglam
Mamjakty gratuluje kopniaka
Mamjakty gratuluje kopniaka
daga23
Entuzjast(k)a
Mamjakty gratuluje kopniaczków
U mnie różnie z tymi kopniakami, czasami czuję je tylko w środku gdzieś głęboko. A czasami mała tak potrafi mocno kopnąć że przez ubranie widać albo raz nawet ręka mi podskoczyła bo akurat trzymałam na brzuchu. Wczoraj jedynie mała się wypięła ale nie wiem czym hi hi bo takie coś twarde czułam. A mężuś już raz jak przyłożył oko to dostał kuksańca. Oliwia też jak położy rękę na brzuchu też już wyczuwa kopniaki i robi przy tym duże oczy hi hi.
U mnie różnie z tymi kopniakami, czasami czuję je tylko w środku gdzieś głęboko. A czasami mała tak potrafi mocno kopnąć że przez ubranie widać albo raz nawet ręka mi podskoczyła bo akurat trzymałam na brzuchu. Wczoraj jedynie mała się wypięła ale nie wiem czym hi hi bo takie coś twarde czułam. A mężuś już raz jak przyłożył oko to dostał kuksańca. Oliwia też jak położy rękę na brzuchu też już wyczuwa kopniaki i robi przy tym duże oczy hi hi.
wstretnamalpa
Zadomowiona(y)
Mnie brzuch skacze na prawo i lewo:-)szkoda ,że nie mam cieńszej skóry tylko warstewkę tłuszczyku bo jestem okropnie ciekawa którą częścia ciałka mnie boksuje moja księżniczka
reklama
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: