reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Leżę sobie przedwczoraj w nocy w łóżku i mąż mówi "kochanie mogłabys sie odwróci tyłem do mnie, strasznie grzejesz...", a potem przyznał się, że Misiek tak go skopał, że zasną nie mógł :-p.

reklama
Ja ostatnio przez 3 godziny usnąc nie mogłam w nocy tak mnie moja córcia kopała!!!
A z tym dotykiem tatusia to i u mnie tak samo, ale ja mówię mężowi ,że dzidzia sie dzięki niemu uspokaja, że bedzie ją lulał do snu... i on taki dumny z tego powodu chodzi, że ma taki wspaniały wpływ na dziecko. Hi Hi!

:-) dziewczyny u mnie to samo co u Was - mąż niestety nie ma szczęścia do poczucia ruchów Karolki bo co przyłoży rękę to ta przestaje kopać :) więc Marylion twój tekst kupuję hihihi i dziś też zapodam mu tą ściemkę - na pewno łyknie hihihihihi :-D:-D
Poza tym, dziewczyny ja jestem juz 2 tydzień na zwolneiniu lek. i zaczynam powoli świrować. Już się nie moge doczekać powrotu dopracy ale znów jak siedzę dłużej w pracy niż 3 dni nie mogę się doczekać jak pójdę na zwolenienie i tak w kółko - już sama nie wiem o co mi tak naprawdę chodzi - i tak źle i tak niedobrze.
Dziś spałam do 14:00 wiecie jak mnie wszystko bolało - tyłek , boki juz nie miałam miejsca na ciele które mogłoby być wyleżane przez mnie :D więc poszłam jeść do kuchni, później posiedziałam przy kompie i znów się położyłam. Do tego pogoda straszna więc spacer odpada, nawet do sklepu nie chciało mi się zejść a mam rzut beretem :zawstydzona/y:
ojej jaka jestem obolała - po tym obżarstwie mam teraz zgagę, spać mi się nie chce i wciąż tyłek boli od leżenia - ciekawe o której usnę :D i tak w kółko
:baffled::baffled::baffled:

anik567 - mam takie same rozterki jak ty:-)W pracy kocioł - nie chce mi się wcale a wcale wysilać ale jak sobie pomysle,że mam siedzieć w domu i dostawać z nudów na głowę to też nie bardzo mi się to uśmiecha:-p:-pAle chyba jednak od przyszłego miesiąca biorę zwolnienie...:sorry2:
a64a424a92.png

tt2004553fltt.gif

Oja laseczki laseczki cieszccie się ze spokoju jakiw domku panuje.. spokojnie przygotujcie wyprawki, wyspijcie się za wszystkie czasy, poczytajcie , słuchajcie muzy bo od stycznia koniec takich przyjemnosci przez następnych dobrych kilka miesiecy albo i dłuzej.. Juz zawsze w pogotowiu.. Bedziecie padac na pysk a tu trzeba w nocy nakarmic i uwazac zeby z kolan nie spadło.. ponosci c bo brzuszek boli .. Cieszcie się co macie.. Na pocieszenie powiem wam ze od ponad 3 lat nie przespałam zadnej nocy w całości..

Ja leniu****ę od 12.09, na razie do 14.10. Co dalej zobaczymy, ale na razie nie uśmiecha mi się wracac do pracy. W domku zawsze jest co robić :)
Przed zwolnieniem moi cudowni koledzy z pracy zaopatrzyli mnie w ogromną ilośc seriali co bym się nie nudziła za bardzo ;)

Dziewczyny dokładnie leńcie się ile możecie. Potem już nie będzie tak kolorowo. Szykujcie sobie powoli wyprawkę, niektóre dziewczyny biorą się za haftowanie, czytajcie książki jak lubicie a czas szybko będzie płynął.
Pogoda nie dopisuje bo tak to by się na spacerki chodziło a tak to nosa nie chce się wystawić na ten ziąb.

Hura! wraszcie zaczełam czuć wyraźne ruchy dzidzi.najcześćiej wieczorkiem jak sie kładę spać i rano jak wstaje:)

madzila gratulacje!!!!!!!!!!!
moja mała tak wariuje że brzuch cały podskakuje :-)

reklama
Gratulacje madzila, szykuj się że teraz będzie coraz częściej a później coraz mocniej hihi...no ale przecież to takie cudowne :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry