reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Leżę sobie przedwczoraj w nocy w łóżku i mąż mówi "kochanie mogłabys sie odwróci tyłem do mnie, strasznie grzejesz...", a potem przyznał się, że Misiek tak go skopał, że zasną nie mógł :-p.

reklama
Ja ostatnio przez 3 godziny usnąc nie mogłam w nocy tak mnie moja córcia kopała!!!
A z tym dotykiem tatusia to i u mnie tak samo, ale ja mówię mężowi ,że dzidzia sie dzięki niemu uspokaja, że bedzie ją lulał do snu... i on taki dumny z tego powodu chodzi, że ma taki wspaniały wpływ na dziecko. Hi Hi!

:-) dziewczyny u mnie to samo co u Was - mąż niestety nie ma szczęścia do poczucia ruchów Karolki bo co przyłoży rękę to ta przestaje kopać :) więc Marylion twój tekst kupuję hihihi i dziś też zapodam mu tą ściemkę - na pewno łyknie hihihihihi :-D:-D
Poza tym, dziewczyny ja jestem juz 2 tydzień na zwolneiniu lek. i zaczynam powoli świrować. Już się nie moge doczekać powrotu dopracy ale znów jak siedzę dłużej w pracy niż 3 dni nie mogę się doczekać jak pójdę na zwolenienie i tak w kółko - już sama nie wiem o co mi tak naprawdę chodzi - i tak źle i tak niedobrze.
Dziś spałam do 14:00 wiecie jak mnie wszystko bolało - tyłek , boki juz nie miałam miejsca na ciele które mogłoby być wyleżane przez mnie :D więc poszłam jeść do kuchni, później posiedziałam przy kompie i znów się położyłam. Do tego pogoda straszna więc spacer odpada, nawet do sklepu nie chciało mi się zejść a mam rzut beretem :zawstydzona/y:
ojej jaka jestem obolała - po tym obżarstwie mam teraz zgagę, spać mi się nie chce i wciąż tyłek boli od leżenia - ciekawe o której usnę :D i tak w kółko
:baffled::baffled::baffled:

anik567 - mam takie same rozterki jak ty:-)W pracy kocioł - nie chce mi się wcale a wcale wysilać ale jak sobie pomysle,że mam siedzieć w domu i dostawać z nudów na głowę to też nie bardzo mi się to uśmiecha:-p:-pAle chyba jednak od przyszłego miesiąca biorę zwolnienie...:sorry2:
a64a424a92.png

tt2004553fltt.gif

Oja laseczki laseczki cieszccie się ze spokoju jakiw domku panuje.. spokojnie przygotujcie wyprawki, wyspijcie się za wszystkie czasy, poczytajcie , słuchajcie muzy bo od stycznia koniec takich przyjemnosci przez następnych dobrych kilka miesiecy albo i dłuzej.. Juz zawsze w pogotowiu.. Bedziecie padac na pysk a tu trzeba w nocy nakarmic i uwazac zeby z kolan nie spadło.. ponosci c bo brzuszek boli .. Cieszcie się co macie.. Na pocieszenie powiem wam ze od ponad 3 lat nie przespałam zadnej nocy w całości..

Ja leniu****ę od 12.09, na razie do 14.10. Co dalej zobaczymy, ale na razie nie uśmiecha mi się wracac do pracy. W domku zawsze jest co robić :)
Przed zwolnieniem moi cudowni koledzy z pracy zaopatrzyli mnie w ogromną ilośc seriali co bym się nie nudziła za bardzo ;)

Dziewczyny dokładnie leńcie się ile możecie. Potem już nie będzie tak kolorowo. Szykujcie sobie powoli wyprawkę, niektóre dziewczyny biorą się za haftowanie, czytajcie książki jak lubicie a czas szybko będzie płynął.
Pogoda nie dopisuje bo tak to by się na spacerki chodziło a tak to nosa nie chce się wystawić na ten ziąb.

Hura! wraszcie zaczełam czuć wyraźne ruchy dzidzi.najcześćiej wieczorkiem jak sie kładę spać i rano jak wstaje:)

madzila gratulacje!!!!!!!!!!!
moja mała tak wariuje że brzuch cały podskakuje :-)

reklama
Gratulacje madzila, szykuj się że teraz będzie coraz częściej a później coraz mocniej hihi...no ale przecież to takie cudowne :D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry