- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Ja w pracy często odczuwam małe kotłowanie w brzuszku. Dziś miałam ciężki dzień, koleżanka zadzwoniła że wymiotuje i że nie przyjdzie. Naprawdę sie zmęczyła, ąż mi serduszko telepało i jeszcze ciągłe uderzenia w brzuszek. Wg mego meżą powinnam pójść na zwolnienie, ale dopiro w poniedziałek przychodzi nowa dziewczyną którą będę przuczać.
Łatwo mu mówić, ciekawe co w tym domu można robić przez tyle godzin :-(Raczej potrzebuje zajęcia, bo nic nierobiemie mnie męczy Zobaczymy jak będzie dalej... pewnie zaraz będziemy narzekać na te obecnie utęsknione kopniaczki.
Łatwo mu mówić, ciekawe co w tym domu można robić przez tyle godzin :-(Raczej potrzebuje zajęcia, bo nic nierobiemie mnie męczy Zobaczymy jak będzie dalej... pewnie zaraz będziemy narzekać na te obecnie utęsknione kopniaczki.
Rondzia
Fan(ka)
Skads to znam... Moj maz tez mnie ciagle wysyla na zwolnienie. Wiec sie na niego dre zeby mnie jeszcze zamknal w czterech scianach i juz kompletnie bedzie bosko... Bylam tydzien w domu i dopiero mnie wszystko bolalo jak lezalam w lozku. Z reszta tez ciagle mam za duzo na glowie zeby odpoczywac..
Ale w czwartek wezme zwolnienie i zrobie sobie mala przerwe i pozniej znow wroce do ludzi.
Skoro lekarz zagrozenia nie widzi to co mam siedziec i swirowac...
Ale w czwartek wezme zwolnienie i zrobie sobie mala przerwe i pozniej znow wroce do ludzi.
Skoro lekarz zagrozenia nie widzi to co mam siedziec i swirowac...
kuleczka_ok
Zadomowiona(y)
Rondzia, dokładnie mam takie same odczucia.
Zamiast nas wspierać "jakie jesteśmy biedne z tymi brzuchami, i jak nas bardzo kochają, za to jakie jestśmy dzielne" to jedyna odpowiedz na jaką mogę liczyć: przecież nie musisz pracować, możesz pójsć na zwolnienie lekarskie
I co będę patrzyć w ściany, leżeć, patrzyć w tv, leżeć, parzeć w komputer, leżeć i jeść, jeść, i jeść To jest wizja mego meżą.
Ani do kogo się odezwać, ani pożalić, ani pogadać. W pracy są chociaż ludzie. Są lżejsze i cięższe dni, ale mam nadzieję iż zdrowie nam na tyle dopisze że o zwolnieniu lekarskim same zadecydujemy, czego sobie i wam życzę
Nie dość że się i tak boję cc, to bym w kółko o tym myślała i skupiała się na tym co mnie boli, co kuje i dlaczego. A w pracy zapominam choć na chwilę o tym, a na wieczór jestem zmęczona i jakość zasypiam (ale w nocy już ciągle wstaję sikami i piję kilka razy).
Zamiast nas wspierać "jakie jesteśmy biedne z tymi brzuchami, i jak nas bardzo kochają, za to jakie jestśmy dzielne" to jedyna odpowiedz na jaką mogę liczyć: przecież nie musisz pracować, możesz pójsć na zwolnienie lekarskie
I co będę patrzyć w ściany, leżeć, patrzyć w tv, leżeć, parzeć w komputer, leżeć i jeść, jeść, i jeść To jest wizja mego meżą.
Ani do kogo się odezwać, ani pożalić, ani pogadać. W pracy są chociaż ludzie. Są lżejsze i cięższe dni, ale mam nadzieję iż zdrowie nam na tyle dopisze że o zwolnieniu lekarskim same zadecydujemy, czego sobie i wam życzę
Nie dość że się i tak boję cc, to bym w kółko o tym myślała i skupiała się na tym co mnie boli, co kuje i dlaczego. A w pracy zapominam choć na chwilę o tym, a na wieczór jestem zmęczona i jakość zasypiam (ale w nocy już ciągle wstaję sikami i piję kilka razy).
ruchy maleństwa są naprwade cudowne te kopniaczki i fikolki ja swoje malęństw czuje bardzo dobrze lubie jak kopie i fika koziolki hihi:-):-) bym nawet nie chciała zamienic tych slodkich kopniaczków na nic innego bo to jet super bardzo mi sie podoba i dla męża też jak poloży ręke to czuje co malęństwo wyrabia aż brzuszek mi podskakuje haha:-):-)
ania.falko
Entuzjast(k)a
moje tez tak ma,jak tylko tata sie zblizy to on prestaje
reklama
Wczoraj moje male kopalo caly dzien. Tak ruchliwe jeszcze nie bylo. No i w koncu tatus poczul kopniaka przez brzuszek. Do tej pory jak tylko przylozyl reke do brzucha, od razu robila sie cisza w srodku :-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: