reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
:tak:Dziewczyny, które jeszcze nic nie czują - spokojnie to napewo już wkrótce przyjdzie. Jest to zależne od budowy i usadowienia maluszka ;-)

A mówiąć o ciągłych kopniaczkach, to nie wiem jak wychodzi wam obserwacja brzucha. Leżę wieczorem, brzuch na wierzchu bo właśnie był smarowany i czekam aż się dobrze wchłonie. A tutaj, poł brzucha się zapadło i nagle w drugiej połówce uniósł się mniejszy element :tak: O rany :szok: to naprawdę wygląda dość dziwnie.
W mojej gazetce, którą kupuję "M jak Mama" napisali że takie efekty jak z filmów "Obcy" obserwuje się w 9 miesiącu, bo różne części ciała maluszka wystają przez skórę. A teraz się nie spodziwałam takiego efektu - chyba ma mało miejsca :baffled::-)

reklama
Dziś dostałam pierwszego kopniaka :laugh2:Poleciałam do mojego gina postękać mu trochę (miałam być za tydzień ale oszalała bym do tego czasu) i tak mi oklepał brzusio, że maluszek chyba się wkurzył i tupnął dość

Ja już czuję ruchy nawet w dzień...niekiedy Maleństwo tak solidnie mi przykopie hihi.. no i wczoraj w końcu tatuś poczuł kopniaka...:))

Pawcio się dziś zbuntował i rozkopał, gdy rano przed wyjściem z łóżka przekulnęłam się na prawą stronę... Oj był niezadowolony:sorry2:

Miś wyczówa tatę i brata przez zwały tuszczyku i natychmiast przestaje kopa :-p. Za to tak się ustawił, ze wbija mi coś w prawa pachwinę, matko jak boli. No i zawsze noca urzadza sobie potańcówki w brzusiu mamy :-p.

Uwielbiam jak mój szkrab łobuzuje - nawet wtedy gdy boli;-):-p:-)ciekawe co powiem jak podrośnie i będzie takie niegrzeczne wtedy to juz chyba nie będzie mnie to tak cieszyło:wściekła/y:
2bf80a3232.png

Moj dzisiaj u dentysty po histerii powiedzial "mamusiu a nie dasz mi lania w domu ze mi krew z dupy bedzie leciala?" No to czekam na opieke spoleczna. Myslicie ze jak szybko by przyjechali? :baffled:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry