reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje małe budzi się po 5 rano, to juz pewne, kolejny ranek dostaję małe kopniaczki, w nocy raczej grzeczne, nawet jak się przebudzę to nie czuję "wiercenia" :)

reklama
Mamkajty Ty jestes taka dzielna i tak czekasz ze jak poczujesz to chyba wystrzele szampana hehe.

czekam czekam, a cóż mam robić :-D kiedyś na pewno się doczekam - ech i tak szampana się nie napijesz, szkoda byłoby marnować :happy: pustymi kieliszkami wirtualnie się stukniemy :rofl2:

Uch ja też bym chciała piccolo. Ostatnio go piłam na czerwcowej rocznicy ślubu :no: A tu w radiu jeszcze mnie pouczają "DZIĘKUJĘ - NIE PIJĘ ZA JEGO ZDROWIE". Echhh

Witam :-):-)
Moje dzidzi też jest bardzo aktywne hehe :) Szczególnie w południe daje się to odczuć jak dostaje kopniaczki :-):-) Jest to wspaniałe uczucie jak takie maleństwo daje znać o sobie :tak::tak:

Moje tak od 1wszej w nocy(tez sobie pore znalazlo) i tak je czuje az sie podniose,co troche mnie budzi,a nie daj boze sie troche na brzuchu poloze to zle jest strasznie,w ciagu dnia tez do mnie przemawia,ale chyba nie tak mocno jak w nocy

ale wam zazdroszczę. mamjakty ty naprawdę jesteś bardzo cierpliwa. Jesteś dalej ode mnie w ciąży i spoko. A mnie nosi, może dlatego,że w poprzednich ciążach o wiele wcześniej czułam kopniaczki

reklama
:-) i tak niczego nie przyspieszę, więc tylko cierpliwość mi pozostała - jutro mam wesele, może mała da mi kopa w końcu, jak będzie słyszała taką muzykę ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry