reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje w dzien w nocy,mam wrazenie ze wcale nie odpoczywa..
A czy was tez kopie tak nisko? tak zaraz nad wzgorkiem lonowym?

reklama
Elka2808- nie martw się, na dniach poczujesz kopniaczki,obiecuję Ci to!!:-)Ja też jeszcze niedawno wpadałam w paranoje ale w końcu się doczekałam a najbardziej cieszy mnie jak mi brzuch skacze razem z maluchem:-):-D:laugh2::-p

ania.falko moja dzidzia podobnie czasami sie smiejemy ze ma ADHD bo tak rozrabia:-) i też kopie bardzo nisko czasami

dziewczyny nie martwcie sie ze jeszcze mało czujecie przyjdzie pora a moze wasze dzieciaczki mniej temperamentne poprostu (Moje adhd maja po mnie bo tez tak rozrabiałam , a siostra spokojna do dzisiaj jak wspomina mama) Poza tym w pierwszej sciązy zawsze troche pożniej niz w następnych Julka równo w 20 tyg zaczeła kopać a teraz juz od 15 tyg czułam ruchy (wcześniej dygotania w środku) a kopniaczki od pierwszego dnia 17 tyg..

Ja dość wcześnie poczułam ruchy , bo już w 16 tygodniu , najpierw to było takie "gilgotanie od środka" a dwa trzy dzni póżniej już czułam wyrażne kopniaki takie że nawet mój mąż jak położył rękę to czuł , lekarz mówi że to wcześnie jak na pierwszą ciążę ale ponieważ mam niewiele brzucha to pewnie dlatego.Teraz dostaje regularne kopniaki wieczorem i rano no i czasami jak prowadzę samochód:-):-)

Mi wczoraj sie dziecko przebilo przez tluszcz i brzuch skakał razem z bejbi.. Jupiii!
Doczekalam sie ze czuc reka, ruchy czulam dlugo ale reka niewyczuwalnie...

Miś niezadowolony wczoraj po USG był i zkopał mnie strasznie :-p. Aż zasną nie mogłam, tylko buch i buch. A podczas baania też pokazał charakterek, jak pan doktor ogladał główkę to on nóżką łup, jak nózki to syncio z główki w głowice :-p.

u mnie tylko narazie co jajis czas czuje takie bulgotanie, raz tylko poczułam wyraźny kopniaczek...ale to cudowne uczucia i chce jeszcze:-):-):-)

reklama
Moje maleństwo właśnie buszuje :-D:-D:-D
i też mnie kopie tak nisko tam gdzie są kłaczki hi hi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry