reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Moje w dzien w nocy,mam wrazenie ze wcale nie odpoczywa..
A czy was tez kopie tak nisko? tak zaraz nad wzgorkiem lonowym?

reklama
Elka2808- nie martw się, na dniach poczujesz kopniaczki,obiecuję Ci to!!:-)Ja też jeszcze niedawno wpadałam w paranoje ale w końcu się doczekałam a najbardziej cieszy mnie jak mi brzuch skacze razem z maluchem:-):-D:laugh2::-p

ania.falko moja dzidzia podobnie czasami sie smiejemy ze ma ADHD bo tak rozrabia:-) i też kopie bardzo nisko czasami

dziewczyny nie martwcie sie ze jeszcze mało czujecie przyjdzie pora a moze wasze dzieciaczki mniej temperamentne poprostu (Moje adhd maja po mnie bo tez tak rozrabiałam , a siostra spokojna do dzisiaj jak wspomina mama) Poza tym w pierwszej sciązy zawsze troche pożniej niz w następnych Julka równo w 20 tyg zaczeła kopać a teraz juz od 15 tyg czułam ruchy (wcześniej dygotania w środku) a kopniaczki od pierwszego dnia 17 tyg..

Ja dość wcześnie poczułam ruchy , bo już w 16 tygodniu , najpierw to było takie "gilgotanie od środka" a dwa trzy dzni póżniej już czułam wyrażne kopniaki takie że nawet mój mąż jak położył rękę to czuł , lekarz mówi że to wcześnie jak na pierwszą ciążę ale ponieważ mam niewiele brzucha to pewnie dlatego.Teraz dostaje regularne kopniaki wieczorem i rano no i czasami jak prowadzę samochód:-):-)

Mi wczoraj sie dziecko przebilo przez tluszcz i brzuch skakał razem z bejbi.. Jupiii!
Doczekalam sie ze czuc reka, ruchy czulam dlugo ale reka niewyczuwalnie...

Miś niezadowolony wczoraj po USG był i zkopał mnie strasznie :-p. Aż zasną nie mogłam, tylko buch i buch. A podczas baania też pokazał charakterek, jak pan doktor ogladał główkę to on nóżką łup, jak nózki to syncio z główki w głowice :-p.

u mnie tylko narazie co jajis czas czuje takie bulgotanie, raz tylko poczułam wyraźny kopniaczek...ale to cudowne uczucia i chce jeszcze:-):-):-)

reklama
Moje maleństwo właśnie buszuje :-D:-D:-D
i też mnie kopie tak nisko tam gdzie są kłaczki hi hi.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry