reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Ja się uspokoiłam, jak wczoraj spotkałam się z kumpelą w siódmym miesiącu i ze trzy razy widziałam, jak się zwinęła z bólu, bo jej młode przykopało. Nagle przestało mi się tak gwałtownie spieszyć do tego kopania ;-) Jeszcze się doczekam, i oberwę swoje też :-)

reklama
Moje drugie tez nawlala chyba bardziej no i duzo duzo wczesniej. Niestety nawala mnie po dysku ktory ma sklonnosci do wypadania wiec juz mam trzeci dzien wyciety... Ani lezec ani chodzic jak wypada...

Moje drugie maleństwo kopie tak samo jak Oliwcia. Ruchy w obydwu ciążach poczułam w 16 tc. I Oliwia jak i ten dzidziuś dają mi spać w nocy. Może potem się to zmieni.

a u mnie były kopniaki dwa dni temu a teraz cisza..tzn wieczorkiem czuje Maleństwo kilka razy ale w ciągu dnia nie ma szans...spokojniutkie :)

ja jestem szcześliwa bo juz od tygodnia regulanie wieczorkiem dzidzia daje mi znak ze jest :D teraz czasami nawet w ciagu dnia czuje ale tylko chwilami.

Moja dziewczynka jest bardzo ruchliwa w ciągu dnia, w nocy śpię normalnie nic mnie nie budzi...to może dobry znak, ze mała przesypia nocki :)
Albo ja w nocy śpię jak zabita ;)

Skoro mój synuś jest taki ruchliwy, cały czas się wierci, przewraca... nawet teraz daje o sobie znać, to co będzie w pózniejszym czasie/kolejnych miesiącach??:szok: Aż strach pomyśleć jak dzidziuś urośnie, nabieże sił i będzie taki rozbrykany:-)

W nocy nie moglam usnac( ostatnio to u mnie norma) i tak kolo 1wszej zaczelo sie kopanie. Chyba z pol godziny male mnie kopalo :-D CHyba chcialo, zebym juz poszla spac ;-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry