Byłam dziś tak padnięta po pięciogodzinnej radzie, że musiałam się położyć po południu. Pawciowi to chyba odpowiadało, bo gdy tylko się położyłam dał mi koncert na 102 ;-) Fajnie, bo od paru dni chyba nic nie czułam i zaczynałam się martwić.
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Elka2808
Zadomowiona(y)
Dziś mija mi 20 tyg i nic. kilka razy poczułam delikatniutkie muśnięcia. Kiedy wreszcie dostanę kopniaka?:-(
daga23
Entuzjast(k)a
Elka spokojnie do 22 tc dzidzia ma prawo jeszcze nie kopać. Zobaczysz za parę dni maluszek tak kopnie że aż sie przestraszysz.
Chyba że tak bardzo mocno się martwisz to zadzwoń do gina. Ale jestem pewna że jest wszystko ok. Może w ciągu dnia za dużo masz na głowie i nie czujesz maluszka bo wtedy dzidzia jest kolysna i sobie spi. Wieczorem się zrelaksuj.
Chyba że tak bardzo mocno się martwisz to zadzwoń do gina. Ale jestem pewna że jest wszystko ok. Może w ciągu dnia za dużo masz na głowie i nie czujesz maluszka bo wtedy dzidzia jest kolysna i sobie spi. Wieczorem się zrelaksuj.
Monika8887
Wdrożona(y)
reklama
Kluliczek
Babka z laską
A mi malutkie nie daje spac po nocach, wierci się, kopie, przeciąga. Już czuje je naraz z jednej i z 2 strony :-).
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: