reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Byłam dziś tak padnięta po pięciogodzinnej radzie, że musiałam się położyć po południu. Pawciowi to chyba odpowiadało, bo gdy tylko się położyłam dał mi koncert na 102 ;-) Fajnie, bo od paru dni chyba nic nie czułam i zaczynałam się martwić.

reklama
Moja mała mimo swoich 19 tygodni tak mocno kopie, że potrafi wybudzić mnie w środku nocy. Myślicie że to normalne? Troche się boje że coś jest nie tak...

Elka spokojnie do 22 tc dzidzia ma prawo jeszcze nie kopać. Zobaczysz za parę dni maluszek tak kopnie że aż sie przestraszysz.
Chyba że tak bardzo mocno się martwisz to zadzwoń do gina. Ale jestem pewna że jest wszystko ok. Może w ciągu dnia za dużo masz na głowie i nie czujesz maluszka bo wtedy dzidzia jest kolysna i sobie spi. Wieczorem się zrelaksuj.

Ja najlepiej czuje kopniaki, gdy w domu jest spokoj, jestem po jedzonku i leze na plecach. Niestety z zewnatrz kopniaczkow jeszcze nie czuc.

U mnie to samo jak jestem po jedzonku, odpoczywam sobie. I kopniaczki już czuć z zewnątrz.

Ginekolog podczas dzisiejszego usg, twiedził ze poczł kopniaczka jak trzymał głowice na brzuszku. Ale ja nic. za duzo tłuszczyku chyba mam

Ja mojego synusia czuje jak sie wierci:-) nawet tatus jest w stanie poczuc maluszka, ruchy juz sa dosyc mocne i wyczowalne nie tylko dla mnie:-)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry