reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cudowne uczucie - ruchy maleństwa

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mamjakty
widzę że nasze pociechy takie same leniuchy:-), u mnie już 21 tydz i 3 dni a moja księżniczka tylko leży choć na USG się trochę ruszała:tak:-dzięki Bogu bo inaczej bym się zamartwiała, mi sonografka też powiedziała że mam cały miesiąć na poczucie ruchów, ja się tylko martwię że jak tak bardzo mi zależy by coś poczuć to mnie to ominie:-(

reklama
oj co Ty - jak mogą Cię ominąć ruchy Maleństwa? :) na pewno przyjdzie czas i na nas, że w końcu je poczujemy :D
moje to nawet na usg mało co chce się ruszać - ale to pewnie dlatego, że dość długo czekam na swoją kolej i może małe w tym czasie zasypia :)
jutro się przekonam co i jak :) już nie mogę się doczekać :D

no ja chyba też już zaczynam coś czuć. przez jakiś czas nawet nie myślałam że to jest to ale teraz już praktycznie jestem pewna. nie jest to często ale czasami tak parę kopniaczków poczuję i koniec. oczywiscie dla mnie to jest tylko muśnięcie :D

No to muszę powiedzieć że od kilku dni moja Kruszynka dość intensywnie daje znać o sobie:-) Nawet Mężuś jak położy rękę na brzuszku to bez problemu wyczuwa fikołki:rofl2::laugh2:

Ciekawe czy to jak dzidziuś zachowuje się w brzuszku odnosi sie póżniej do jego zachowania po urodzeniu, pór czuwania i snu. Mój maluch rozrabia głównie wieczorem!!!
Co na to doświadczone mamuśki?

ja nie jestem mamusia,ale czytalam,ze maluch rusza sie glownie wieczorem i w nocy,kiedy my przestajemy byc aktywne poniewaz nic go nie buja

ania.falko jak to nie jesteś mamusią przecież w brzuszku masz maluszka. :-):-):-):-)

:-)No tak!!!!jeszcze to chyba do mnie nie dociera...
moze inaczej: jestem mamusia bez doswiadczenia...:tak:

reklama
U Janka chyba się nie przeniosło na życie poza brzuszkiem jego zachowanie w brzuszkowe.
Wczoraj małe pokopało mnie, po raz pierwszy koszulka mi tak skakała :-). A że ja gruba baba jestem i na brzuchu tłuszczyk mam, to juz niedługo fale bedę synkowi pokazywa :-p.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry