reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cosiki, czyli co śmiesznego zrobiło/ powiedziało ostatnio moje dziecko:)

kati, Aestima u nas to samo;-) mali spryciarze:-D
Maja dzis na widok A w kurtce zaczela krzyczec: do placy(pracy) tak ma dziecko zakorzenione ze ojciec pracuje;-) a pozniej dorwala moj pasek i z nim biegala krzyczac: udusi!!!
i wreszcie ma faze na przytulanie sie do nas obojga razem- kocham te chwile!

reklama
kasia tez sie zastanawialam i zadzwonilam do mamy. Wszystko stalo sie jasne-zakladala sobie rekawiczki na sznurku na szyje i mama jej mowila zeby sie nie zaplatala bo sie udusi:-) teraz musimy strasznie uwazac co mowimy, boM absolutnie wszystko powtarza

a wiecie, że mój kochany uroczy dzidziuś tak się rozdarł przy ubieraniu do spania, że zdjęcie ślubne moich rodziców spadło z szafki... miał przynajmniej atrakcje w postaci odkurzania przed spaniem :)

Z serii "Nauki wujka Jędrusia":

-Miesio, jaki jest najlepszy piłkarz na świecie?
- " Me-ssssi!"
- A drużyna piłkarska?
- " Barsa!"
:-D:-D:-D

moja mama ma kilka popekanych naczynek na nodze, wzoraj sie przebierala, Maja posdeszla do niej, dotknela naczynek i mowi:baba pisu pisu(w domysle baba popisala sobie nogi dlugopisem), aha i wczoraj podeczla do mojej mamy z pilotem od tv i mowi:lady gaga- nie wiem skad, A. jej raz w weekend na yt puscil a ona chyba zapamietala

reklama
Do góry