reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

cos pysznego zjadla(by)m.....

reklama
Anaklim a ja poprosze o przepis na halibuta:-D. Ja z rybkami malo orginalna jestem bo tylko panierowane no ale czasem szaleje. Wlasnie halibut za mna chodzi z tymiankiem, albo sumik .
Tez dodaje cynamon do zalew albo do sosu. Tesciowa tak robi miesa i spapugowalam. No i do wszystkiego sypie troszke cury zoltego lagodnego:-D.

Sanya a ten parowar to planujesz garnek czy taki elekstyczny kolumnowy? Twsciowa chciala mi kupic garnek na pare w zeszlym tygodniu to ten moj baran jej powiedzial ze nie chce:crazy:.
 
piszecie o jagnięcinie, baraninie... chyba w życiu takiego mięcha nie jadłam u nas w domu góruje wołowinka, cielęcinka, drób (szczególnie kura i kaczka) oraz ryby...

Ewa uffff myślałam że tylko ja mam taki standardzik w jadłospisie.
21-04-2008 21:45

ewa_ll ,Abigaill ja też mam standardzik w jadłospisie :-):tak:. Chińskie z chińskiej kanjapy , domowe pierogi i kopytka od babci :-p taka ambitna gosposia jestem . Ale może jak tak się naczytam , naczytam to jakaś łaska gotowania na mnie spłynie :-):-D
 
kicia- chyba ten kolumnowy:tak: tu mięsko tam warzywka i jakoś to będzie:-)

Anaklim- i jak wyszło bo cholercia się chyba nie dowiem hahaha tzn mięsko oczywiście :-)
 
Dzisiaj o 21:57 zachciało mi się tzw klusków kładzionych, no i cóż mogę zrobić.... muszę pokazać córeczce jak takie smakują :-D:-D:-D
 
Nie wiem gdzie wiec wleje tu przepisy, niestety w wersji foto bo sil brak na przepisywanie. Mam nadzieje ze bedzie dobrze widac. Jak nie to krzyczcie.
No i prosze sie nie przejmowac np jakoscia szpinaku, pomidorow, sposobu krojenia itp.

Smacznego
 

Załączniki

  • DSC07222.jpg
    DSC07222.jpg
    200 KB · Wyświetleń: 89
  • DSC07223.jpg
    DSC07223.jpg
    180 KB · Wyświetleń: 80
  • DSC07225.jpg
    DSC07225.jpg
    207,1 KB · Wyświetleń: 81
Bardzo dobrze widać. Ja mam dziś piersi z kury, to tak myślę, że ugotuję je w wodzie z cytryną i przygotuję tą sałatkę szpinakową z czosnkiem.
 
reklama
Ida - to ksiazka "KUCHNIA WLOSKA - ingrediencje i klasyczne przepisy" Wyd. Elipsa.

Jak chcesz to moge Ci wyslac te wieksze fotki na maila, tylko podaj mi swoj adres na priv.
 
Do góry