Aniu nie martw się u mnie nadal obiadki po 1/2 słoiczka od ponad miesiąca...troszkę lepiej deserki bo od Wigili je prawie po całym słoiczku .. ostatnio zaczełam wprowadzać z mięskiem zupki i je jadł, a od kilku dni mówi im NIE.. to moje dziecię też taki tadek niejadek.. mleka z butelki ciągnie między 80 - 120 ml ( przy czym to 120 to okazjonalnie!). Ale wagowo przybiera prawidłowo jest zadowolony to widocznie je mniej albo ja mam tak tłusty pokarm że mu to wystarcza ( wszystkie kaszki, butelki i tp dostaje na miom mleku)
Aniu ja na początku jak nie chciał wogóle jeść zupek rozrzedzałam je moim mlekiem, tak trochę aby były bardziej płynne ( szczególnie hipp ma takie gęste) i trochę lepiej mu wchodziło. potem stopniowo przestawałam a teraz jak widze że gęsta i nie smakuje tez zdaża mi się trochę mleka dodać
Emiete - ja nie próbowałam tych mięs
Aniu ja na początku jak nie chciał wogóle jeść zupek rozrzedzałam je moim mlekiem, tak trochę aby były bardziej płynne ( szczególnie hipp ma takie gęste) i trochę lepiej mu wchodziło. potem stopniowo przestawałam a teraz jak widze że gęsta i nie smakuje tez zdaża mi się trochę mleka dodać
Emiete - ja nie próbowałam tych mięs