reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

cos dla podniebienia-czyli menu naszych pociech

Sylwia, strasznie słodkiego masz Wojtka. Po prostu rewelacja.

A Martusia też do schrupania (jak ten flips hihi:-)). I ma fajne rajstopki!

reklama
A ja dzisiaj nie wierzyłam własnym oczom co mój synek odstawiał jak mu przygotowywałam rano kaszke, aż nagrałam na kamerę i wszystkim pokazuję (tzn jak na razie mamie i mężowi :) ) Posadziłam go w krzesełku do jedzenia i dałam miseczke i jego łyżeczke a ja robiłam w tym czasie kaszkę - patrzę a Karol stuk łyżeczką w miskę i łyżeczka do buzi, znów stuk i do buzi, stuk i do buzi...normalnie jakby odgrywał scenę jedzenia z pustej miski - to nic że łyżeczkę wkładał do buzi drugą końcówką ale bosko to wyglądało :) :) :) powinnam chyba z tego wnioskowac że jak mi wyrywa łyżeczkę przy karmieniu to nawet wie co chce z nią zrobić :)

Jakie te nasze dzieciaki madre:)))

Ja Matiemu po karmieniu daje lyzeczke do zabawy to tez ja sobie pcha do buzi, a jak go karmie to czesto pcha moja reke z lyzeczka do buzi zeby bylo szybciej..:-):-):-):-)

i chyba kupimy krzeselko do karmienia bo Mati nie chce siedziec na lezaczku a o lezeniu nie ma mowy bo zaraz wrzask...
Dzieki dziewczyny za odpowiedz..
sumka mozesz wkleic jeszcez raz ta strone z przepisami, bo nie mogla mi sie otworzyc a nie zapisalam...

Dziewczyny czy Wasze maluchy poza jedzonkiem chca siedziec w krzeselkach do karmienia i bawic sie np. jakimis zabawkami, rzeczami polozonymi na blacie???

Ale Wasze maluchz zdolniachne...Moja dzis pila pierwszy raz rosolek z butelki,kilka dni temu dostala flipsy ale srednio jej podeszly ale za to zawsze z rana na sniadanko smakuje jej kromka...:-)

a ja jakoś przegapiłam zdjęcia Kasi Kucińskiej, Kubiszonka i Izuni... ślicznie jedzą... a u mnie znowu krok w tył :-( Byliśmy dzisiaj na szczepieniu i mały nie chce nawet patrzeć na nic innego tylko cycek. Ale biedactwo cierpi, miał zastrzyk w nóżekę i go boli( nie pozwala się dotknąć), płace i śpi jak najęty.. mam nadzieję że jutro będzie już noramlnie...

reklama
Do góry