mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Sumka mój Marcinek od początku okropnie ulewał, czasem miałam wrażenie, że więcej ulał, niż zjadł Teraz jest już dużo lepiej. Zauważyłam taką prawidłowość, że jak z rana nie zrobi kupki, to wtedy w ciągu dnia więcej ulewa, a jak się uda zrobić kupę, to jest całkiem nieźle. Teraz je więcej gęstych produktów - kaszka, zupka - więc też lepiej mu się to "trzyma" w żołądku. Tak jak wspomniałam wcześniej bardzo ulewał po zupkach słoiczkowych - obojętnie jakiej firmy i niestety po soczkach, więc na razie daliśmy sobie z nimi spokój. Pije herbatki hippa - poprawiającą trawienie oraz z jabłka i melisy.
Lekarka mówiła mi, że dzieci mogą ulewać do pół roku, niektóre nawet do 9 miesięcy, a jeśli po roku nie minie, to wtedy trzeba iść do lekarza. Także na razie możemy być spokojne ( oczywiście pod warunkiem, że maluchy przybierają na wadze).
Lekarka mówiła mi, że dzieci mogą ulewać do pół roku, niektóre nawet do 9 miesięcy, a jeśli po roku nie minie, to wtedy trzeba iść do lekarza. Także na razie możemy być spokojne ( oczywiście pod warunkiem, że maluchy przybierają na wadze).