reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
no czas powoli rozbudowac diete...
a byly jeszcze dania z dynia...ale nie kupilam bo mam wrazenie ze niunia nie bedzie tego chciala...chociaz moge sie mylic...pewnie dlatego tak mysle ze sama dyni nieznosze...bleeee:dull:
a byly jeszcze dania z dynia...ale nie kupilam bo mam wrazenie ze niunia nie bedzie tego chciala...chociaz moge sie mylic...pewnie dlatego tak mysle ze sama dyni nieznosze...bleeee:dull:
Basia26
Mama czerwcowa'06 Zadomowiona(y)
Patrycja Oleńka zupkę dynia z ziemniakiem baaardzo lubi.
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Basia26 jeszcze nic straconego jutro mozna dokupic lub przy najblizszej okazji...
ale narazie zjemy moze to co mamy bo to na zalaczonym zdjeciu to tylko to co kupilismy dzisiaj....w szafce czeka pol szuflady innych dan i pysznosci...;-):-)
ale narazie zjemy moze to co mamy bo to na zalaczonym zdjeciu to tylko to co kupilismy dzisiaj....w szafce czeka pol szuflady innych dan i pysznosci...;-):-)
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Patrycja ale masz fajnie, że Noemi tak wszystko lubi i nic jej nie szkodzi. Mój Marcinek nie toleruje zupek - zje ze dwie łyżeczki i momentalnie ma odruch wymiotny, tak jak u dorosłego - słowo daję Że nie wspomnę o okropnym ulewaniu po jedzeniu... Myślałam, że to tylko po zupkach z marchewką, ale dzisiaj jadł szpinak z ziemniakami i po prostu wszystko naokoło zielone - ulewało mu się jeszcze dwie godziny po zjedzeniu. Jedyna zupka, po której nie miał sensacji to - uwaga - dynia z ziemniakami:-) Ale przecież nie będę go codziennie zapychać tą dynią...
mama Marcinka
Tak sobie pomyślałam, że może dobrze byłoby spróbować zupek samodzielnie gotowanych. Koleżanki córeczka nie mogła jeść słoiczkowych, ale domowe jej nie szkodziły. Tylko skąd ja wezmę ekologiczne warzywa...
Czy któraś z Was gotowała zupki? Jest na to jakiś przepis?
Czy któraś z Was gotowała zupki? Jest na to jakiś przepis?
mama Marcinka
SUMKA a mogłabyś podać jakiś przepis?
reklama
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
Jak wejdziesz na ta stronę co wklejam to mozna sobie ściagnąć taka elektroniczną książkę.
noworodek.pl :: Zobacz temat - BabyCook - ksi??ka kucharska dla niemowl?t - dla u?atwienia
noworodek.pl :: Zobacz temat - BabyCook - ksi??ka kucharska dla niemowl?t - dla u?atwienia
Podziel się: