reklama
u mnie kupi też były bardzo rzadko, ale wprowadziłam małemu herbatkę rumiankową i na trawienie, pije je oczywiście łyżeczką od 2 tygodni i kupki są co drugi dzień... lekarz poradził mi jeszcze abym może zastanowiła się nad sowją dietą bo to tez może powodować zaparcia u dziecka... troszkę przestałam jeść tyle smażonego, a więcej nabiału i jak na razie pomogło
Fusiku, Miki pije herbatke rumiankową, a ja smażonego prawie w ogóle nie jem - najwyżej raz na tydzień; codziennie jogurty, sery...! Zajadam też miód i ... nie ma efektów :-(
A jaką herbatkę na trawienie dajesz Danielkowi?
A jaką herbatkę na trawienie dajesz Danielkowi?
sumka
Mama czerwcowa'06 Mama na cały etat :)
A u nas problemy z kupa skończyły się właśnie odkąd raz dziennie jedzona jest zupa.:-)
Mam pytanie do mam sciagających mleko. Czy wam na początku też zdarzało sie tak mało odciagać, bo ja spróbowałam wczoraj tak żeby sie zorientować i z obu wyszło mi 40 ml. I ciekawa jestem czy to wina laktatora, tzn czy kupować nowy np elektryczny, czy po prostu "ten typ tak ma" i tylko Kuba potrafi zaklinać moje mleczarnie
Piszecie że robicie kaszki na własnym mleku, no a ja nijak niemoge go odciagnąć
Mam pytanie do mam sciagających mleko. Czy wam na początku też zdarzało sie tak mało odciagać, bo ja spróbowałam wczoraj tak żeby sie zorientować i z obu wyszło mi 40 ml. I ciekawa jestem czy to wina laktatora, tzn czy kupować nowy np elektryczny, czy po prostu "ten typ tak ma" i tylko Kuba potrafi zaklinać moje mleczarnie
Piszecie że robicie kaszki na własnym mleku, no a ja nijak niemoge go odciagnąć
Sumka ja odciągam na raty i czasem odciągne 40 ml a czasem 80, ale wiem że niektóre mamy mają problemy - np OlaK. choć karmi cały czas Marcinka piersią to jak chciała odciągnąć to 10 ml jej się udało ale może się rozkręcisz!!! spokojnie, z relaksem, na pewno laktatorem schodzi mleko dużo trudniej niż języczkiem!!!
reklama
Podziel się: