reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coś dla biustów :)

dorwałam strój kąpielowy o 60% taniej niż w sezonie, ostatnio rozmiar i był na mnie idealny! jaka jestem szczęśliwa. Oczywiście strój kąpielowy - dobrze dobrany ;) Niestety takie kosztują normalnie w komplecie około 350-400 zł, także mam powody być szczęśliwa :)

reklama
larkaa wklejaj fotkę co to za cudo zakupilas, ja na ten sezon tez cos bede musiala zakupic a mam z tym problem bo jak gora dobra to dol workowaty...

Panache Floral
panache-floral-cream-plunge-top-thumb2.jpg

FLORAL_plungeBikinicrop.jpg

Ja właśnie koniecznie potrzebowałam stroju. Ostatnio byłam z mężem w Aquaparku to piersi mi wypadały przy każdym ruchu ręki, także 1,5 godziny przeleżałam na leżaku ;/ A niestety komplety nie dla mnie.

zamawiałam ze strony Bradea.pl , ale to był ostatni rozmiar stanika i majtek, akurat trafiłam z numeracją :)
musisz pochodzić po sklepach w necie i poszukać, wieczorem podam Ci różne adresy sklepów.

Podaję stronki:

bradea.pl
dopasowana.pl
karoline.pl
body.sklep.pl
schedar.pl
lingeria.com
lamujer.pl

wyprzedaże strojów zaczynają się po wakacjach odrazu, teraz już coraz mniej będzie, bo w styczniu nowe kolekcje pomalutku zaczną wchodzić. Musisz chodzić po stronach i szukać swojego rozmiaru, bo wszędzie są tylko resztki, w sensie po jednym rozmiarze z danego modelu np.

hej. To ja też się pochwalę moimi przejściami :)
Zawsze nosiłam 75B :) (tak, tak wiem jak 80% Polek) i pojawił się artykuł w Wysokich obcasach o dobieraniu staników (powinni tego uczyć w szkole). nabyłam stanik 70D :), po pewnym czasie piersi odżyły i potrzebowałam 70E (a obecnie w ciązy 70 F). na szczęscie pasuje mi polska firma Alles, kótra ma całkiem ok ceny i robi też dla kobiet karmiących bardzo ładną bieliznę

reklama
czesc.

A ja mam problem... Bylam dzis na wielkiej wyprawie po stanik... rozmiar dobrany - 75E. Niestety wrocilam do domu z pustymi rekami.
W wiekszosci sklepow ekspedientki robily wielkie oczy jak uslyszaly jaki potrzebuje rozmiar i poinformowaly stanowczo, ze takiego nie maja. :confused:
Chcialam cos dobrego do max 100zl. Bylo kilka przecen, ale przebrane rozmiary.

Zdecydowana jestem juz na sklep internetowy, ale nie znam dobrego i w miare mozliwosci taniego :confused:

Pomozcie!

aaa.. i dodam, ze koniecznie szkam bardotki.

Ostatnia edycja:
Do góry