reklama
Jak widzę te amieniające się suwaczki, to mnie dreszcz przechodzi! Przecież np. Martusi, Karolkowi został niecały miesiąc do PIERWSZYCH URODZIN!!! Trzeba zacząć kupować kartki Chyba na poczcie pani się zdziwi jak w sezonie "niekartkowym" będę tyle wysyłać
Kasia Kucińska
Majowa Czerwcówka '06 :)
Hi hi hi :-) :-) :-) ja też się niedługo wybieram wzbudzać zdziwienie :-) :-) :-)
ja niestety nie bede robic roczku, chrzestna Izuni czyli moja siostra przyjedzie do Polski na 4 dni tydzień przed Izy roczkiem, a tatuś i chrzestny przyjadą tydzień po 1 urodzinach:-( wiec na urodzinki przyjadą tylko męża rodzice,wiec trudno impezki nie bedzie
za to jak Grzesiek zjedzie to wybieramy sie na 3-4 dni nad morze ( to tak zamiast przyjęcia urodzinowego, myśle że bedzie sie Izuni podobać):-)
za to jak Grzesiek zjedzie to wybieramy sie na 3-4 dni nad morze ( to tak zamiast przyjęcia urodzinowego, myśle że bedzie sie Izuni podobać):-)
reklama
Ja tez robię z poślizgiem i pewnie na dwie raty bo nie da rady wszystkich na raz zebrać...prawdopodobnie będziemy świętować 2 i 3 czerwca
A ja mam pytanie - chyba Sumka kiedyś dawała namiar na wafle na tort ze zdjęciem, ktos ma namiar??? Sumka???
A ja mam pytanie - chyba Sumka kiedyś dawała namiar na wafle na tort ze zdjęciem, ktos ma namiar??? Sumka???
Podziel się: