reklama
mama Marcinka
Mama czerwcowa' 06 mam na imię Asia:)))
Stokrotki, ja bym się chyba popłakała ze wzruszenia, jakbym dostała taki prezent...:-)
oj rzeczywiście czas leci nieubłagalnie ja ilośc koncepcji na 1 urodziny ma "o"... nie mam pojęcia jak to zrobić .. ale znajomym córeczka urodziła sie równo miesiąc wczesniej to podpatrzymy :-)
Co do prezentów to u nas chyba kaska + kakiś mały drobiazg dla juniora i jak coś uzbieramy to kupimy cos większego
Co do prezentów to u nas chyba kaska + kakiś mały drobiazg dla juniora i jak coś uzbieramy to kupimy cos większego
W innych wątkach na forum dziewczyny mają takie pomysły na prezent na roczek- szczeniaczek uczniaczek, stolik, fotel z gąbki, rowerek, ubranka. Ale jak się zażyczy kasę dla dziecka to można mu fajną rzecz kupic taką która akurat jest potrzebna i uniknąc rozczarowania czy to ze strony osoby darującej czy obdarowanego:-)
Dziewczyny przypominam, że jesli chcecie aby Wasze skarby dostały np. od Cioci Kasi i Mikołajka kartkę urodzinową z zyczeniami;-) , to bardzo prosze w zastrzezonym wątku "Dziewczyny, poznajmy się bliżej" dopisać namiary (adres + e-mail).
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Aniu cierpliwości i poganiaj moderatorke bo mogło jej się zapomnieć :-)
Podziel się: