reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

Basia, jak czytam, to już nie mogę sie doczekać karteczki ;-):-)

No i koniecznie napisz jak było i wklej mnóstwo zdjęć!!!
Czekamy na wszystkie relacje z roczkowych imprezek;-):tak:

reklama
No właśnie ja czekam na relacje bo może uda mi się coś ściągnąc;-) Bo ja dopiero w lipcu wyprawię po powrocie do polski:-)to chyba na wszystkie relacje się załapię i połącze wszystkie pomysły i wyjdzie superimpreza;-):-D

Kasiu, cieszę się, że karteczka doszła. Taka cisza była, że się martwiłam, że ze skrzynki nie wyciągnęli.:-)

Baśka, co Ty za cudo stworzyłaś, że się dziewczyny tak zachwycają. Ale jestem ciekawa!

My tez juz dostalismy pierwsza karteczke od Mateuszka i Anib - dziekujemy:-):-):-):-):-)

Baska pisz koniecznie i foty wklej:))))

hej
u nas już po imprezie roczkowej, była skromna ale udana, postaram się jutro wkleić kilka fotek. ze stołu moja rozsądna córcia wybrała pieniążki, pooglądała, potem chwyciła różaniec, po czym znowu zajęła się pieniążkami :-D wszyscy w śmiech i były 2 wersje tłumaczeniowe:
1) że będzie bogata, ale pożądna
2) że będzie księgową u księdza

ach
i Izunia ślicznie dziękuje wszystkim cioteczkom za kartki urodzinowe, co dziennie wyjmuję kilka ze skrzynki i muszę przyznać że to strasznie miłe uczucie.:-)

u nas impreza w niedziele, mamy juz uszytą sukienkę, pelerynkę, czapkę i śweterek, kupione ładne rajstopki i skarpetki, tylko bucików białych nam jeszcze brakuje.

Ell to Twoja Otylka będzie prawdziwą księżniczką:-) Czekamy na relacje i zdjęcia bo na pewno będzie przecudnie,prześlicznie wyglądac. No i super udanej zabawy życzymy:tak:

A ja piszę, bo się muszę pożalić i przeprosić... Wracając ze spacerku z Marcinkiem, wyjęłam pocztę ze skrzynki. Możecie sobie wyobrazić matkę - Polkę wracającą do domu: wózek ( w nim głodny marudzący synek:-D), siatki z zakupami, torebka, no i jeszcze spory plik listów i kartek urodzinowych Marcinka. No i podczas wsiadania do windy cała poczta wypadła mi z ręki, a jedna karteczka szczególnie niefortunnie - wpadła w szparę między drzwi a podłogę :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Próbowałam nawet załatwić sprawę z konserwatorem dźwigu, ale nic się nie dało zrobić :-( Nawet nie zdążyłam zobaczyć, od kogo ta kartka była :-:)-:)-( Zauważyłam tylko, że była utrzymana w tonacji czarno - białej, to chyba taka, jaka jest na zdjęciu Karolka oglądającego karteczki (ta na pierwszym planie - tak mi się wydaje...) Bardzo proszę o podpowiedź, którą Cioteczkę powinnam przeprosić za swoje niedbalstwo...

Irmaa u nas tez najpierw byl wybrany pieniazek a potem rozaniec:-):-D:-D:-D
Ahhh ta kasa;-):-)

Coz ja niestety nie jestem wogole zadowolona z roczku....:wściekła/y::no:
Ostatni raz zrobilismy impreze w domu(w szczegolnosci domu tesciuow!)
Teraz albo impreza bedzie w knajpie albo wogole zrobimy tak ze pojedziemy z nasza niunia w takie miejsca by to Ona mila radoche i piekne wspomienia...teraz na drugie urodziny planujemy np.Safari park a na 3-cie gdy bedzie juz bardziej kumata Disneyland...
Na naszym pierwszym roczku pierwsze skrzypce gral mecz pilki noznej...:wściekła/y:Oczywiscie nie omieszkalam glosno tego powiedziec wszystkim gosciom....:-D

reklama
Asia, karteczka nie od nas - szukaj dalej.... A wizja Matki-Polki jakos mi tak bliska jest hehe, tez zawsze z bambetlami wracam do domu...
No a tak w ogole, to wiesz co? Ty nie narzekaj, Ty sie ciesz, ze:
- po pierwsze - to tylko karteczka Ci tam spadla, a nie np. klucze od mieszkania albo wozek hihihi, a
- po drugie - ciesz sie, ze masz winde :-D
Ja z Mateuszem, wozkiem, torebka i zakupami, no i oczywiscie z Panem Krolikiem (nie mogloby byc inaczej) dymam na czwarte pietro na piechote :-D I teraz sama widzisz, jaka mialas MILA przygode.... :-D:-D:-D

Pati, i wlasnie dlatego ja juz teraz BARDZO MILO :)szok:) podziekowalam Prababci Mateusza (babci mojego malzowina) za propozycje wyprawiania urodzin dla Malego...........

Do góry