reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz Bliżej "roczek"...

reklama
I my dziekujemy za pierwsze karteczki urodzinkowe . Wrociłyśmy z Polski a tu taka niespodzianka :-):-)

P.S. Baśka kartka jest rewelacyjna , pieknie zrobiona !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A my po kolejnej dluzszej nieobecnosci w koncu jestesmy na dluzej:-D

Dziekujemy serdecznie za tak piekne karteczki!!!

Mamy juz od:
Mikolajka
Izuni
Mateuszka( Aniab190)
Wojciaszka
Danielka
Sandruni
Olenki (AniaS)
Zosienki(Stokrotki)
Martusi(KasiaKucinska)
Karolek (Baska -Wasza karteczka wzruszyla nas do lez,pieknie wykonana)

Dziewczyny ja przez cale zycie nie dostalam tylu kartek co Noemi w jedne urodzinki....:szok::-DBardzo milo bylo otworzyc skrzynke i pomyslec, ze ktos tam tez o nas mysli...:tak:To oczywiscie Wy sprawilyscie ze kiedys Noemi bedzie miala piekne pamiatki ,a ja super wspomienia na bb...:-)Milo wpasc tu na plotki i po jakas dobra rade:-):-):-):tak:

Chcialam jeszcze tylko przeprosic jesli nasze karteczki nie dojda lub nie doszly na czas.Mielismy troche zamieszania z roczkiem i tak jakos wyszlo...Ale obiecujemy poprawie,zakupilismy juz nawet cala serie karteczek i dzis wypisujemy dla Wszystkich Brzdacow:-)

Dziekujemy za kolejne karteczki
Tym razem nadeszly od:
Marcinka
Mateuszka(Heatherka)
Otylki
Kubusia

Bardzooo,bardzzoooo dziekujemy i przesylamy buziaki:-)

Pati - do nas doszła na czas bo nawet baloniki na imprezkę nadmuchaliśmy :) bardzo dziękujemy, w ogóle coś nie mam czasu sie zebrać żeby wszystko opisać i zdjęcia wkleić...a czeka ich sporo, spróbuje trochę dziś wieczór

No i cieszę się bardzo, że Wam się podobają kartki - nie da się ukryć że się troszku napracowałam :) czeka mnie jeszcze jedna tura - już wydrukowane ale trzeba poskładać i wykończyć :)

reklama
Do góry