reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
powiem Wam szczerze ze jak widze Wasz poziom frustracji to sie Wam wcale nie dziwie,moj dzis poprostu siega zenitu i najchetniej zeby zostawic to wszystko w piz...u to poszlabym rodzic,tylko ze mnie jeszcze pare dni zostalo do terminu a Wy juz powinnyscie miec malenstwa przy sobie

wiec wczoraj kupilismy listwy wykonczeniowe do paneli i dzis mialobyc to skonczone
jak sie okazalo to panele wyschly i sie troche wygiely,wiec teraz 3/4 paneli jest sciaganych i montowanych od nowa,zamiast wykonczeniowki:tak:
normalnie jak widze postep tych prac to zaraz jebca dostane:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
i taki syf w mieszkaniu,koszmar
pomocy

Dorotka nie denerwuj się (wiem że łatwo powiedzieć), ale to już właściwie prace wykończeniowe (oprócz tych 3/4 paneli) więc jeszcze troszkę i będzie gotowe. W tym przypadku nasz późno - czerwcowy termin jest atutem :-).

Ja tam Wam zazdroszcze tych remontow, paneli itp. U nas zwykle PCW i dopoki tu zyc bedziemy to pewnie zadnej posadzki sie nie doczekamy. No coz...tak to jest kiedy czlowiekowi zachcialo sie bawic w nauke w polskim wydaniu:wściekła/y: dlatego, jak tylko Michalinka troszke podrosnie, zwiewamy stad za Ocean. Innej opcji nie bierzemy w ogole pod uwage.

No to wypadanie czopu chyba zakończone, ale tym razem był o wiele większy i brązowy :szok::szok::szok:
Czy mi się wydaje czy będziemy rodzić :szok::szok::szok:

Ale jak to jest z tym czopem? Bo z tego, co czytalam to moze odchodzic od kilku godzin do 2 tygodni przed porodem...albo i w trakcie...:confused: Mi nic nie odeszlo jeszcze:baffled:

fantazja krwisty odchodzi przed samym porodem, żółty nawet 2tyg przed, a co z bązowym to właśnie nie wiem :zawstydzona/y:

reklama
Dorotka łączę się w bólu... Pakuję dziś cały dzień (ok, żółwie tempo ale zawsze) i końca nie widać :wściekła/y: Cholery już dostaję :wściekła/y:
I jeszcze zabrałam się za rozmrażanie zamrażarki - nic prawie w niej nie trzymaliśmy, to się lodu sporo uzbierało - i od 2 dni stoi wyłączona i otwarta. I dupa! Lodu nadal mnóstwo - spędziłam "rozkoszne" pół h z suszarką (wiem wiem - nie wolno) i efekt maleńki. Piotrek wbity aż w kręgosłup (od nachylania się) a ja zielona :sick:

Jolka to trzymam kciuki! Chociaż słyszałam że brązowy też może odejść sporo wcześniej...

Do góry