reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Ja mojego M straszę, że urodzę już od kilku dni ;-) ale jak tak dalej pójdzie to chyba go nerwowo wykończę:tak: bo narazie objawów brak :-D
A biedak się przejmuje, bo jak miałabym urodzić tak jak Juniora to wypada na przyszły tydzień :laugh2::laugh2::laugh2:
O nareszcie wskoczyłam w dziewiąte okienko

Luka powodzenia na wizycie!

Jola gratuluję ostatniego okienka, ja w nie wskakuję jutro po tobie :-)

Właśnie wróciłam z wizyty u ginki, nie badała mnie dzisiaj więc nie wiem czy rozwarcie postępuje, najważniejsze że infekcja wyleczona i wyniki badań są dobre.No i zaczynam zmniejszać dawki leków, a w całkowitą odstawkę pójdą za dwa tygodnie i.. może urodzimy :cool2:Najważniejsze by do przyszłego piątku nic się nie zadziało, bo mój misiura będzie wyjechany.
Na ktg moja ginka każe jechać w razie niepokojących skurczy tzn. silnych lub częstych lub regularnych lub gdy ruchy dziecka się drastycznie zmienią.
Co do badań na paciorkowca, ja miałam robione w 26 tyg. i ginka powiedziała że będą aktualne do porodu.

szopka cieszę się że infekcja ustąpiła.:-)
A niczym innym chyba już się nie powinnaś przejmowac, co lekarz to opinia i sposób na prowadzenie ciąży. Bez sensu, wcale się w tym połapać nie idzie ;/

Jola no pięknie :-) Już za chwilę wszystkie Czerwcówki będą w 9 okienku :-D

Szopka super, że już po infekcji - a z tym prowadzeniem ciąży, to faktycznie głowę można stracić :eek:

Dzięki dziewczyny :-)
Dzisiaj chyba z okazji tego dziewiątego okienka dostałam takich skurczy w dole brzucha, że już zaczęłam zastanawiać się czy nie rodzę, ale wszystko jakoś przeszło

reklama
Do góry