reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Pyciu bedzie ok. lepiej ,jak rozwiaza ta ciaze mniejsze zło a dzidiolek sobie poradzi zobaczysz-trzymam kciuki
Kachasku moja macica tez pracuje mimo leków skurcze bolesne-trzymajmy sie:szok:

reklama
Gośka ja się mam zamiar trzymać przynajmniej do przyszłej niedzieli do 12:30 (bo o tej porze kończę zajęcia w szkole a w sobotę egz i muszę oddać 2 prace, których oczywiście jeszcze nie mam:baffled: ), a potem niech się dzieje, co chce;-)

Pyciu-trzymam kciuki, bedzie dobrze, najwazniejsze ze bedziesz pod okiem specjalistow. Zrobia tak zeby bylo dobrze dla Ciebie i dzidzi wiec sie nie martw.
Ja jeszcze nie czuje skurczy, wszystko normalnie wiec pewnie jeszcze dluga droga przede mna.

Gosia i Pycia trzymajcie sie!!!!!!! bedzie dobrze!!!! z jednej strony Wam zazdroszcze ze to wkrotce bo ja z mezusiem nie mozemy doczekac sie zeby zobaczyc jak wyglada nasz synek (przy Cyrylce tak nie bylo). ale jeszcze troche trza wytrzymac zeby byl wiekszy i silniejszy a u mnie rzadko bolesne skurcze w sumie prawie wcale raz nad ranem mi sie zdarzyly moze 2,3 i musialam do kibelka leciec na posiedzenie. ufffff

Ja od samego rana mam skurcze i bóle, raz bardziej bolesne raz mniej, ale odkąd tylko wstałam. :no: Nic mi nie pomaga, leżeć bezczynnie też nie mogę. :sick:

Pyciu-trzymam kciuki, bedzie dobrze, najwazniejsze ze bedziesz pod okiem specjalistow. Zrobia tak zeby bylo dobrze dla Ciebie i dzidzi wiec sie nie martw.
Ja jeszcze nie czuje skurczy, wszystko normalnie wiec pewnie jeszcze dluga droga przede mna.

Izka nic się nie przejmuj - ja też nie mam skurczy - a lekarz mówi ze jeszcze tylko ze 2 tyg....:confused: :tak:

reklama
Do góry