reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

simama nie ma sprawy, bykami się nie przejmuj. :-D:-D
a dożyjesz na pewno, nie będzie aż tak źle! ;-)

reklama
Ja dzis czuje sie kiepsko ,a jutro jak maz wyjedzie yo sie chyba rozdwoje ,brzuch jak kamien i ból krocza dotkliwy:szok:

Gosiu trzymaj się dzielnie! a jeśli możesz się już rozdwajać, to chyba nie będzie najgorzej (tylko szkoda wielka, że będziesz bez męża:-()

dziewczynki bylam dzisiaj u gina i w poniedzialek mam sie zglosic do szpitala bo lekarz powiedzial ze moja gestoza nieszczesna jest i chyba trzeba bedzie ciąze zakonczyc szybciej, ale to sie okaze w najbliszych dniach tam bede pod obserwacja i zdecyduja czy juz mam miec cesarke :-( Nie wiem czy sie cieszyc czy nie ) martwie sie ze to troche za szybko bo dopiero jutro zaczne 37 tyd.

Pyciu myślę, że nie masz się czym martwić, nawet jeśli lekarze zdecydują o wcześniejszym porodzie. ósmy miesiąc się skończył, więc jakiekolwiek ryzyko jest coraz mniejsze. wiadomo, że im dłużej tym lepiej, ale wierzę, że podejmą najwłaściwszą decyzję dla ciebie i dzidziusia

Jejku ale dzisiaj mnie potworny strach oblecial jutro musze sie udac na ostatnie zakupy dla mnie i musze wyprac rzeczy maluszka ciesze sie ze juz moze niedlugo bede tulic swoje dzieciatko w ramionach ale i potwornie sie boje :-)

Jeszcze bardzo sie ciesze ze moj gin jest ordynatorem w szpitalu i on wie co ze mna jest i jak sie mna zajac:-)

Pyciu na pewno wiedzą co mówią i po prostu lepiej dla Maleństwa już się urodzić. Będzie dobrze! Jejku, to już...

Jeszcze przez przypadek wyjdzie ze bede pierwsza hehehe, teraz zartuje mam wrazenie ze mnie poloza a za kilka dni wyjde dalej w dwupaku bo wszystko sie unormuje :-)

reklama
i to wielkie JEJKU...:szok: ja mam coraz częściej skurcze, raz bolesne raz nie, ale powoli zaczynam mieć pietra:baffled: mój gin jest zastępcą ordynatora z czego też się cieszę:tak: (idąc do niego pierwszy raz - już w ciąży- nie miałam o tym zielonego pojęcia)

Do góry