reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Podejrzewam ze juz wiecie o tym ale chce wspomniec;-) Jak bedziecie rodzic i pchac to pamietajcie by w tym czasie zamykac oczy! To jest bardzo istotne, moja mama mi stale przypomina i w ogole wszedzie w moich madrych ksiazkach o tym pisza. jesli nie zamkniecie oczu to pekaja jakies tam zylki w srodku i moga juz zostac czerwone na zawsze, takie przebarwione.

reklama
mi już przy skurczach oczy same się zamykają i zalewają łzami:baffled:, nie wyobrażam sobie przeć z otwartymi:no:

Witaminka I Kochasek A Co Wy Juz Mialyscie Bolesne Skorcze???? Przegapilam Cos???

moniu, skurcze mi się zdarzają od jakiegoś tygodnia. Jak pierwszy raz się pojawiły to się przeraziłam, że to może już, ale potem przeszły i w kolejnych dniach miałam je jeszcze kilka razy. :tak:

Witaminko i co bardzo bola? To chyba sa takie przepowiadajace ale na koncowce ciazy wiec juz bolace.

mnie do tej pory pobolewały, nie były straszne, ale dzisiaj po prasowaniu jak wstałam to aż mnie zgięło a ból paskudny:no: no ale to raz taki porządny był

moniu nie bolą bardzo, a w sumie to są różne, myślę że te rozpoczynające poród będą bardziej bolały.
Za to wczoraj jak wstałam z łóżka miałam właśnie takie porządne, przez moment nie mogłam się wyprostować. Ale minęły po paru minutach.

ja właśnie wróciłam z KTG,
wszystko ok, ale mam miec cesarkę chyba 22 maja pojade doszpitala...
... jak dorzyję do tego czasu "w całości"...:tak: :tak: :tak:

reklama
przez "rz" to chyba nie DOŻYJE...
sorry dziewczyny za byka ale to chyba te hormony ...:szok: :szok: :szok:

Do góry