reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

a ja wczoraj dokupilam reszte niezbednych mi rzeczy dla mnie i dla niuni
i ostatniego dnia pracy tzn 31 maja---spakuje sobie torbe do szpitala
wczesniej nawet nie zamierzam nic ruszac--tylko czekac
a do gina ide w czwartek za tydzien 17 maja:-):-)

reklama
Dorotka ja się własnie zastanawiałam kiedy będziesz się pakować, bo my prawie ten sam termin mamy. Ja myslę że w czerwcu zacznę pakowanie, jakoś czuję ze szybciej nie ma takiej potrzeby. Do gina idę 18.05 to może okaże się że jednak jest taka potrzeba.:-)

narazie chodze jeszcze do pracy wlacznie do 31.05
no to moze zamiast tego samego dnia
to zrobie sobie prezent na dzien dziecka i spakuje torbe:-D:-D:-D:-D

Witaminka Brzusioi super - az nie chce sie wierzyc ze dwa male bomble tam siedza:-D:-D:-D
widac ze opadiety - no ja mam wlasnie tez tyle miejsca jak ty od piersi do brzuszka, wiec tak tak mi tez opadl ;-)

no nic ...hmm... pozyjemy zobaczymy

Anni ty jestes niemozliwa z tym rozwarciem w lusterku:-D :-D jak ty sie tego dopatrzylas??? Bo przeciez rozwarcie to w srodku szyjki macicy a nie wejscia do pochwy a moze wejscie do pochwy tez sie "otwiera". kurcze a ja myslalam ze jest poprostu elastyczne ale sie nie otwiera:confused: Ja tam boli brzucha nie mam, tylko w nocy jak wstaje na siku to czasem czuje dol brzucha tak jakby byl caly "pobity" czy siny takie uczucie. A jak wasze bola?? Tak jak na okres czy jak?? I kurce jak tu samemu stwierdzic czy brzuchol opadl juz? ja tam stale na niego patrze i moze dlatego roznicy nie widze?:confused:

anni, brzuszek jest trochę zakryty, faktycznie z tej perspektywy wydaje się być mniejszy niż w rzeczywistości, bo nie widać odległości jego czubka od pleców. :-D

Witaminka stwierdzam ze Twój brzuszek jest ciut niżej od mojego. Ale na prawdę nie masz dużego brzuszka jak na bliźniaczki w nim siedzące, cudny jest.

Monia hehehe no nie wiem - dla mnie to taka szpara byla na szerokosc palucha - ale wiesz z powodu lustrzycy dawno tam nie zagladalam i sie odzwyczailam to moze mi sie cos pokrecilo hehehe ;-) kurcze nio, w nocy walczylam z godzine z lusterkim od pudru by sobie tam poogladac hehe nie mow ze na marne :-D

reklama
Anni hehehe ja tam nie wiem, jak chcesz to sobie ogladaj!:-D :szok: Wiesz ja juz sie od paru dni zabieram by ladnie sie tam wygolic i cos zabrac sie nie moge:szok: Ostatni raz tak sie nameczylam i tak nadusilam brzuchol ze potem bolal wiec teraz kurcze nawet za to zabrac mi sie nie chce. No ale w przyszlym tygodniu do gina znow wiec nie moge byc zarosnieta:szok: macie moze na to jakies sposoby?? No i nie piszcie by powierzyc sprawe mezowi bo akurat tego bym nie zrobila:-D

Do góry