reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Anni ale masz malutki brzuszek, pewnie wcale nie jest Ci ciężko?
Monia no ja akurat powierzam golenie mężowi, tylko teraz jak go nie ma bede musiała przeprosić lusterko. Ale polecam takie większe, albo powiększające i jak ukucnę w wannie to super wszystko widać i brzuch nie boli bo nie jest uciskany :-).

Kotek musze sprobowac bo jakos do meza w tej sprawie nie pojde.... moze jestem jakas dziwna ale jakos tak mi glupio:szok: .

Monia - nie poradze ci bo mam ten sam problem. Ostatnio sie tak nameczylam - wprawdzie na szybko- by sie wygolic do gina sliczniasto i sie zastanawialam czemu mial tai glupi usmieszek i tak sobie sprawdzilam - to takiegi irokeza mialam ze szkoda gadac - opuscilam niezly kawalek "ladu" pokryty buszem 20 cm chyba hehehe - na samym srodku pod brzuszkiem...dobra sorki za detale, ale ...no rozumiecie. Wiec achhh...coz nastepnym razem musze jednak wolniej i dokladniej,,,

reklama
Do góry