reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Kotek achh ciezko nie jest, ale jakos szybko sie mecza mi nogi i rece. Nawet jak gotowalam ostatnio to zauwazylam ze poprostu mnie bola i lapki i nozki jak dluzej cos robie, nawet jak stoje to dlugo nie wystoje poprostu. Wiec jakis ciezar jest:-)

A brzuszek sam w sobie jest gites ;-) nawet w nocy wygodnie sie uklada....Grzeczy Brzuszek;-):-D:-D

reklama
Patrzac na wasze brzuszki to stwierdzam, ze moj z pewnoscia tez opadniety;)
A co do golenia to masakra. Ostatnio cudowalam z lusterkiem ale jakos tak nie do konca precyzyjnie wyszlo..no i zeby nogi dobrze ogolic to tez musze sie ostro wysilac. A tu coraz cieplej a ja nie wyobrazam sobie paradowac w sukience i zaroscie:wściekła/y: Najgorsze jest to, ze jak mi odrastaja malenkie wloski to potwornie swedzi, zwlaszcza wieczorem jak leze w lozku-kiedys niczego takiego nie mialam:baffled: Moze to kwestia jakis hormonow??

Ja tam tez nie mam problemu ze spaniem. Czasem nawet jak sie rano obudze to sprawdzam czy nadal mam brzuchol bo az plaska sie czuje. Dziwne no wiem, jaka schize mam:-D :szok: ale naprawde czasem w ogole nie czuje nic jak leze. No a co do golenia to kurcze nigdy tego nie robilam z lustrem wiec sie boje zaciac ahhhh.... ale meza napewno nie poprosze. Kurcze nie wiem dlaczego ale jakos tak super glupio bym sie czula i on chyba tez....

Monia a ja to sie boje, ze moj mnie zatnie:szok: Jakos sobie bardziej ufam w tej kwestii.

reklama
no o tym to juz w ogole myslec nie moge fantazja.... ah.... co za bol by to byl hahaha Ja tez sobie ufam o wiele bardziej!!!:tak: ;-)

Do góry