reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

:baffled: ciekawa jestem, czy będę wiedziała, kiedy mam się wybrać do szpitala:confused:;-) a o kłuciu to nie wspomnę:wściekła/y:

reklama
dzagud ale jakie bole pachwin? Jaki to jest bol?? Ja mam rozne rozniaste bole, przychodza i odchodza w roznych miejscach ciala:-D :szok: :tak: tylko ze to nie takie bole ze trzeba by bylo wziac tabletke czy sie polozyc. Poprostyu czuje cos i jest to takie niemile dziwne czasem nawwet jakby reumatycznie to boli czy cos...

u mnie "ból" w pachwinach jest czasem i jakiś dziwny, też podobnie do okresu... jakby mnie rozciągało w środku, ale to też jest takie dziwne:baffled:

mnie pachwiny bola okazjonalnie, zesciej spojenie łonowe i biodra pani doktor dziś mi powiedziałże jedynym panaceum na te własnie bóle jest... urodzic;-) :-D

Mnie wcześniej pachwiny nie bolały. Dół brzucha owszem - od dwóch miesięcy okazjonalnie, ale te pachwiny to dopiero od wczoraj. A dziś to koszmar normalnie. Może dlatego że się nachodziłam koszmarnie - i do roboty i do ZUSu - kawał drogi na piechotę przeszłam.
Monia, a ból jest taki, że wyobraź sobie że usiadłaś na podłodze i złączyłaś stopy razem, a ktoś ci stanął na kolana i doccisnął je do podłogi - tak jakby ci połamał kości w pachwinie, żeby rozszerzyć. Błeeee. Wcale nie fajne. Jak siedzę czy leżę to jest w miarę ok, ale jak wstanę, to łojojojoj! Pingwin normalnie.

Dzagud to ja takiego bolu pachwin nie mam ale i tak chodze jak pingwin:-D bo bola mnie plecy i do tego czuje sie jakas rozjechana, jaby mi nogi ze stawow mialay wyskoczyc i czuje jakbym "szeroko" chodzila. dziwne uczucie...

Dzagud wlasnie spojrzalam ze tobie prawie 37 tydzien leci:szok: y juz kobitko rodzic mozesz:-D Ja nie wiem na co czekasz:-D :tak: ;-) :-)

No mogę! Sama nie wiem na co Madzia czeka. No chyba że właśnie ten ból pachwin ma oznaczać że już się wypycha na świat. Teraz mnie koleżanka namawia żebym do niej na wieś przyjechała na weekend, ale to jest ponad 100 km od Warszawy i jak mnie tam u niej złapie, to co? W samochodzie będę rodzić???? Boję się trochę przez te bóle.

reklama
Dzagud nie dziwie ci sie ze sie boisz, ja chyba tez bym nie pojechala bo to nigdy nic nie wiadomo...

Do góry