reklama
E
efilo
Gość
Monia super że już po stresie. Jak zwykle kobieta okazała się dojrzalsza. :-) I dobrze bo Ty jeszcze o niuni musisz myśleć co by się nie denerwowała z mamą zbytnio. A że motor stary... Taki ich urok w końcu. Może ustalcie jakiś limit na naprawy?
Buziaki.

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Monia ja też się cieszę że już wszystko w porządku między wami. Jednak znowu wyszło na to że baba ma jaja w związku, a nie odwrotnie
. Oby wam dobrze służył ten motor.

Koucze Kotek ja kocham jezdzic na motorze ale ten jakos tak mnie sie nie podoba ze sama nie wiem... My z moim mezem mamy zupelnie inne gusta. On lubie starodawne, antyki, oczywiscie wszystko zrobione na stary styl ala lata 60 samochody i motory itd a ja lubie nowki::-)
Monika77 7 czerwiec
Fanka BB :)
Monia, własnie "przestudiowalam" twoj problem i cieszę się, że juz wszystko jest ok. ;-)
My niestety ostatnio też przeżywamy wielki kryzys, więc doskonale cię rozumiem. Najgorsze jest to, że my teraz nie powinnyśmy się denerwować, a oni nam serwują takie porcje stresu, że można się tym udławić. Ach ci faceci ....
Dziewczyny, widzę, że większość naszych maluszków wypina już na nas pupy
w okolicach pępka. To takie śmieszne uczucie. Czy robi Wam się wtedy taki nieforemny i krzywy brzuch? ;-)
My niestety ostatnio też przeżywamy wielki kryzys, więc doskonale cię rozumiem. Najgorsze jest to, że my teraz nie powinnyśmy się denerwować, a oni nam serwują takie porcje stresu, że można się tym udławić. Ach ci faceci ....

Dziewczyny, widzę, że większość naszych maluszków wypina już na nas pupy

Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Monika kiedy mój brzuch tak smiesznie sie rusza to ja wtedy śpiewam "wyginam śmiało ciało" no po prostu boskie uczucie
.

kachasek
matka-wariatka :)
Czy robi Wam się wtedy taki nieforemny i krzywy brzuch? ;-)

reklama
Monika ja zadko kiedy mam "prosty" brzuch
z tym ze to nie jest takie super widoczne dla innych ale ja czuje i widze. A jak leze wieczorem w lozku to co chwile mam inny format brzucha. Stale staram sie macac co jest co ale tak ciezko powiedziec...
Przykro mi ze tez mieliscie kryzys niedawno. Nasz moze nie byl kryzys ale "jasna dupa jak sie wkurzyalam".

Przykro mi ze tez mieliscie kryzys niedawno. Nasz moze nie byl kryzys ale "jasna dupa jak sie wkurzyalam".
Podziel się: