reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Monia super że już po stresie. Jak zwykle kobieta okazała się dojrzalsza. :-) I dobrze bo Ty jeszcze o niuni musisz myśleć co by się nie denerwowała z mamą zbytnio. A że motor stary... Taki ich urok w końcu. Może ustalcie jakiś limit na naprawy? :-D Buziaki.

Efilo nie taki znow stary:szok: :-D ja troche przesadzam bo jest w super stanie i ma malusienko-prawie nic przejechane ale ja mowie stary bo porownuje z nowka z garazu.

Monia ja też się cieszę że już wszystko w porządku między wami. Jednak znowu wyszło na to że baba ma jaja w związku, a nie odwrotnie :-D. Oby wam dobrze służył ten motor.

Koucze Kotek ja kocham jezdzic na motorze ale ten jakos tak mnie sie nie podoba ze sama nie wiem... My z moim mezem mamy zupelnie inne gusta. On lubie starodawne, antyki, oczywiscie wszystko zrobione na stary styl ala lata 60 samochody i motory itd a ja lubie nowki::-)

Monia, własnie "przestudiowalam" twoj problem i cieszę się, że juz wszystko jest ok. ;-)
My niestety ostatnio też przeżywamy wielki kryzys, więc doskonale cię rozumiem. Najgorsze jest to, że my teraz nie powinnyśmy się denerwować, a oni nam serwują takie porcje stresu, że można się tym udławić. Ach ci faceci .... :baffled:

Dziewczyny, widzę, że większość naszych maluszków wypina już na nas pupy :-D w okolicach pępka. To takie śmieszne uczucie. Czy robi Wam się wtedy taki nieforemny i krzywy brzuch? ;-)

reklama
Monika ja zadko kiedy mam "prosty" brzuch:-D z tym ze to nie jest takie super widoczne dla innych ale ja czuje i widze. A jak leze wieczorem w lozku to co chwile mam inny format brzucha. Stale staram sie macac co jest co ale tak ciezko powiedziec...

Przykro mi ze tez mieliscie kryzys niedawno. Nasz moze nie byl kryzys ale "jasna dupa jak sie wkurzyalam".

Do góry