reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

Ja przez ten tyłeczek przy pępku mam brzuch lekko przekrzywiony w prawo. Nie jest to jakieś wielkie skrzywienie, ale ja ze swojej "odgórnej" pozycji to widzę. No i jak Mała się pręży to jest więcej krzywizn. Natomiast fajna sprawa to to, że jak mi się wydaje, że za długo się nie rusza, to ją "smyram" po tym tyłeczku i prawie zawsze mi odpowie jakimś kopem - nawet pojedynczym pt: "Matka odwal się i daj spać".:-D

reklama
taa, a najlepiej było dzisiaj, jak poszłam załatwić wymianę prawa jazdy... między mną a urzędniczką była wysoka lada, tak, że ona brzucha nawet nie miała prawa widzieć, a tu nagle kopniak pożądny, aż mi się jęknęło. babka na mnie gały, ale za chwilę skapnęła się o co chodzi (na szczęście, tylko ciekawe, co pomyślała w pierszej chwili:szok: )

Dzagud, własnie poszłam za twoim przykładem i "pokłułam" palcem w pupcie małej a ona odpowiedziała mi seryjką jak z karabinu, hahaha.

Pozdrawiam "krzywe" brzuszki ;-) :-D

WYGRALAM!!!!!!!!!!!!

NO WIEC MOJ MAZ ZADZWONIL PRZED CHWILA ZA SIE POKLOCIL U TEGO DEALERA Z FACETEM BO CIAGLE COS DODAWALI DO CENY ITD I W KONCU WYSZEDL !! POWIEDZIAL ZE ZNAJDZIE INNY :-D A JA MAM ANDZIEJE ZE NIE ZNAJDZIE A JAK ZNAJDZIE TO JAKIS CO MI TEZ SIE BEDZIE PODOBAL I TO PO NARODZINACH MALEJ:-D aLE ZE MNIE ZONA-JEDZA!!!!:szok: :laugh2:

Monia to super sprawa sama się rozwiązała:tak: , widzisz dobrze że tak to się skończyło, choć z drugiej strony wyobrażam sobie co teraz czuje Twój mąż. Ale ważne że i tak stanęło na Twoim:-D . Buziaki.

Wiecie Co? Tylko Sie Troche Martwie Bo Teraz Jak On Wie Ze Podpisze Papier To Czasem By Nie Zabral Sie Za Szukanie Innego U Innych Dealerow Harleya, No Ale Juz Nie Mam Na To Wplywu Wiec Mam Andzieje Ze I Tak Wyjdzie Po Mojemu!!:-)

reklama
Też o tym pomyślałam, że może na siłę będzie szukał czegoś innego, ale z drugiej strony na to też potrzeba czasu, więc może do porodu nie zdąży, a potem to i jemu przejdzie? W każdym razie powodzenia, jesteś mądra kobietka i poradzisz sobie na pewno ;-).

Do góry