reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Coraz blizej do...PORODUUUUU ;-)

reklama
Esia

15 cm to jednak stópki. Widziałam na usg :tak: Wystają jak kula.

A układ dziecka wygląda jak znak zapytania w takich momentach. Tylko trochę bardziej kanciasty :-D

Jakoś nie ogarniam tego przestrzennie :zawstydzona/y: Skoro główka jest na dole, pupa bardzo z prawej (jakieś 5 cm od pępka) a kolanka z lewej jakieś 15 cm od pępka to ja chyba mam kosmitę :eek: I jeszcze urodzi się stożkogłowy - będą musieli mnie przekonać że to nie obcy ;-)
U mnie to samo, oprócz tego ciągłe przebieranie w żebrach gra w bierki moimi żebrami czy co?:-D:-D:laugh2::laugh2::tak:;-):-):happy:

Dorwały mnie te bóle "@-owe" i trzymają już ładnych kilka minut (bez przerwy) - rozumiem że to normalne? Żeby mi się tylko Piotruś z tego wszystkiego nie pospieszył...

Moja tez tworzy te dwie kule :-) smiesznie to wyglada, gorzej dla mojej skory ktora ledwo to znosi. Najfajniej jest jak ja masuje po tych kulkach :-) to sie jeszcze bardziej wypina :-) pieszczoszek malutki :-) A po zebrach jeszcze ani razu nie dostalam. Ciekawe.

Iza to tylko sie ciesz, że mała oszczędza Twoje żebra:-). Ja praktycznie zawsze obrywam z żebra i przeważnie obiema nóżkami naraz, czasami mnie to rozśmiesza, ale bywa że mam już dosyć. Chociaż wiem na pewno ze bedzie mi tego brakowało...

Widze że emocję troszku opadaja, przestajemy sie spieszyc i stresować , tylko bysmy chciały :D no z wyjatkiem efilo :-);-)
Dzagud podesłałabym ci kilka skurczy ale sama cierpie na deficyt...
Jola bądz kolezanka, nie wybijaj sie tak sama :p ja tez mam te gluto-brazowe cosie na wkładkach i na dzisiejszym badaniu to była jedyna dobra wieść- czop popuszcza :D
dorotka ty masz kochana jeszcze troszkę czsu zostaw sobie te niecierpliwe oczekiwanie na ostatni edwa tyg. zebys za długo w tym stanie nie żyła :tak:;-)
Blanka luzaro!!!:D jak tam smoki się prezentują na ulicach krakowa? poprosze o zdjecia:tak:

reklama
Kotek-wlasnie dostalam wiadomosc od siostry, ze ma regularne skurcze takze chyba sie zaczelo, jesli tak to jutro zdam Ci relacje a propos tego szpitala w wejherowie.

Do góry