reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
cześc

my już w domku, tu prawdziwa zima , -11:szok::szok: w B ani śladu zimy:-D
Młoda zbiera zaległe mikołaje więc jest spokój bo ciągle się czymś nowym fascynuje

Mozi, to masz biegania po tych lekarzach, niezazdoszczę:baffled:
pochwal się waszymi wyrobami jak coś zrobicie:tak:

jaimis, dostałaś wypowiedzenie:confused:

Martittka, na pocieszenie to dopiero początki pokazywania własnego ja:tak:, przygotuj się na bunt 2 latka;-)

Ola, to trochę zaliczen do przodu:-)

witam i ja
mroz zatrzymal mnie w domu.... za nic nie moglam sie zmotywowac do wyjscia...
a ze zajecia mam prkatycznie w 100 prcentowej frekfencji to raz mozna sobie odpuscic....

aga to twoja corcia ma sie fajnie....

Aga u nas tez jak patrzyłam kolo 9 bylo -11 stopni,
nos trzeba bedzie wystawic za dwie godziny,aby bylo troche mniej,bo dzis swiecenie medalikow

Ola popoludnie bardzo milo spedzone,
mloda zaczela tez trocje malowac formy, kupilismy taki maly zestaw w B
musze isc od niej,bo cos marudzi nad brudnopisem z matematyki,ma rozpisac rownanie w zlotych do 30 zl

dziewczyny musze kupic drukarke,bo czy mlodej do szkoly czy cos trzeba wydrukowac
poradzilibyscie mi drukarke kolorowa czy czarno-białą????

MM polecil mi gości takie uzadzenie wielofunkcyjne z fruk kolorowa,laserowe za prawie 500 zl,wiec troche ksoztuje

mloda kolorowuje mase,mam cisze i spokoj hihihi,jakbym dziecka w domu nie miala

dziewczyny ja tez jeszcze 2 tygodnie tylko do pracy także jedziemy na tym samym wózku :-( Moja praca, choc na produkcji, nie jest ani ciężka ani jakos tak zbytnio wymagająca, więc troche mi smutno z tego powodu :-(

Ja dla swojego na mikołajki kupiłam narzędzia m.in. młotek to teraz mam "przestukane" ;p

mozi urzadzenie wielofunkcyjne to naprawdę dobra sprawa. Sporo moich znajomych ma hp (ja sama mam w domu i w pracy miałam) i one są tańsze, bo myslę, że gdzieś za 300 zł to juz będzie jeden z nowszych modeli. Ale ja się za bardzo nie znam, więc nie wiem czy dobrze radzę... A tusze napełniam za ok 25 zł (nowe oryginalne +/- 50 zł, odpowiedniki do 40 zł)

Ostatnia edycja:
aga to laserowki trzeba tonery, i totez koszt, poza tym napewno nielexmarka bo mega drogie tusze i tonery maja
najtaniej jest hp, tylko jeszcze musi byc modelz tanim tuszem.

sprawdz na necie ceny tuszy do danych drukarek i tonerow, zebys z apol roku nie sprzedawala

martttika to sie wkopalas z tym mikolajem... ale chlopak musi miec narzedzia

Martttika ja tez sie nie znam, te laserowe sa chyba na tomery duze,na nie takie male tusze co w atrametowej
zastanawiam sie czy mi kolor potrzebny, ta co mi gosciu pokazywal w sklepie jesyt wifi i laptopa nie musialabym podlaczac do drukarki,plus tez ze nie za duza,moze by sie zmiescila mlodej do szafki za biurkiem, bo zmiejscem tez problem ,dzie by ja upchnoc

reklama
aga kazda drukarka jest kolorwa
ma 2 pojemniki na kolor i czarny tusz, toner kupuje sie jeden ale wydatek tez jest
posiedz na necie i poogaldaj na spokojnie....

Do góry