reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga a pokaz w samych ochraniaczach też był ???? :-D:-D:-D i co mikołaj z worka wyciągnął? ja małemu kupiłam podróbkę duplo i już nie mogę się doczekać kiedy mu dam :-)
a pomysłu na gwiazdkę nie mam popatrzę co po przeceniają ...
olla oby coś pozytywnego Ci powiedzieli w urzędzie, no ja najdalej za miesiąc będę ganiać do urzędu.... ale nie liczę że coś m znajdą ...

reklama
halo... mamuski gdzie jestescie??
koltunek dziekuje... mam nadzieje ze uda mi sie szybko cos zalapac....

a tak pozatym u nas wmaire ok... mala podziebiona... ale pewnie szybkoz tego wyjdziemy.

hej

ja jestem, ale cóś net dziś kiepsko chodzi:confused2:

ola, zdrówka dla Oliwki i powodzenia w poszukiwaniach:-)
...hokeiści to była niespodzianka:-D:-D

jaimis, :-D:-D...był pokaz w ochraniaczach, szczególne wrażenie robił ochraniacz bramkarza na dolną częśc ciała;-) było na co popatrzeć:-D:-D

a poza tym jesteśmy w B., młoda szaleje popołuniami z koleżanką więc czasu brak bo trzeba te małe bźdzągwy pilnować:dry:

Ja tez jestem i pamietam!!!
staram sie podczytywac was w maire mozliwosci ale zawsze brakuje czasu na napisanie..
my rosniemy i rosniemy.. Mała zdrowa a ja kicham i parskam. naszcie najgorsze juz chyba za mna.. wczoraj wykupilam pol apteki hihi
plemnik niebawem sie zjawi bo swieta tuz tuz ;/ chrzciny juz załatwiłam i zoobowiazał sie pokryc wieksza połowe:)
ale moja nie chec do niego jak byla tak jest..
i juz musze leciec bo mała woła... juz nam stuknely 3 miesiace- jak ten czas lecii!
buziaki dla was!

hej,a ja pokazuje sie tylko,ze zyje,
od jakiegos czasu sie nie wyrabiam, dopiero co usiadlam na neta, tylko dlatego,ze chcialam olki wyniki sprawdzic z badac na necie,fajna funcja jak sie na karte klienta:-D:-D
zaczyna sie nogi bolec,po 1 chyba po mioch fajnych kozakach,tylko po dluzszym chodzeniu pobicie boli lub po wczorajszym cwiczeniach pbu
Miko wyposarzony,w tym roku na ostatnio chwile

reklama
aga ja sie odzywczailam od siedzenia w domu... masakra...
musialabym na okraglo sprztac... ale nie wiem po co...
dzis juz mam porobone...
obiad w sumie tez gotowy....

Do góry