reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

nadmiar wolnego czasu to przekleństwo, jak siedziałam teraz przez 2 mc w domu sama to specjalnie wynajdywałam sobie zajęcia:-D:szok:
a teraz w pracy odpoczywam, bo popołudniu znowu bedą szaleć te 2 małe szoguny:baffled:

Młoda jutro w drugim przedszkolu ma kolejnego Mikołaja, w tym roku wysyp mikołajów nastąpił:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
aga ja to bym sie z nia zamienila... ale kurde nie wiem czy grzeczna bylam...

u nas jutro mikolaj w przedszkolu a pozniej idziemy na impreze mikolajkowa...:tak:

dobry... mam dziś deprechę pracową, obudziłam się o 4 w nocy i już spać nie mogłam... może zdołowało mnie jak wczoraj byliśmy na zakupach ja każdy grosz liczę a ludzie niektórzy nie muszą każdego grosza z każdej strony oglądać zanim wydadzą małe pocieszenie że mały ma śliczną kurteczkę i w pepco dostałam tanie spodnie pod kolor
emilka87 czas leci buziole dla małej :-)
aga hmmm ostatnio byli hokeiści to kto teraz??? pokaz skarpetek karateków :-D:-D:-D:-D:-D

jaimis, chyba habitów zakonnic bo to katolickie przedszkole:-D
większość z tych ludzi wydaje kasę z kredytów a po świętach będą cienko śpiewać kiedy trzeba będzie je spłacić:tak:

ola, no najwyżej dostaniesz rózgę jeśli byłaś niegrzeczna:-p:-D

młoda czyści podeszwy swoich butów nawilżaną chusteczką:baffled:

aga to masz perfekcyjna pania domu :tak::tak:

a ja czekam na rozge.... prezent kupie sobie sama:tak::tak:

poza tym dziecko spi.... nareszcie.

jaimis ja uwielbiam pepco, po pierwsze tanie, po drugie zawsze ejst cos fajnego.a cenami przebijaja inne sklepy... my w weekend jeszcze jakies buty musimy kupic.

hej :)
widzę, że jakieś problemy techniczne miałyście :p

ja ten tydzień wyjęty z życia kompletnie miałam, a że pracowałam na nocki to efektem jest to, że teraz mam czas nadrabiać zaległości forumowe. U nas wszystko w porządku, moja klucha robi sie coraz bardziej upiornym stworzeniem, ale i tak nie oddam nikomu :p

Martttika ja tez mialam bardzo zaganiany tydzien, teraz roraty, jak jeszcze trzeba obleciec dwoch lekarz z mloda, samemu cos zalatwic i jeszcze z nia lekcje odrobic, nie wiadomo co rece wlozyc
zobaczysz jaki bedzie upiorek jak bedzie troche starszy i uparty,mloda czasem jest mega uparta,a co bedzie jak bedzie nastolatka:szok:

a tak my dzis mamy plany towarzystkie,kumpela ze studiow mnie odwiedzi, ale wczesniej myslalam z mloda zrobic cos z masy solnej,bo chcialam bombki z styropianu tez i tasiemki czy cekinkow,ale najpiew przybory trzeba kupic,aby cos robic,jak beda to mam nadzieje ze czas znajde czas,
bo ja do alergologa w nast tyg,a mloda logopede na drugim koncu miasta,ale fajna i dentyste,pisalam niedawno,ze musialam zaplacic za rengent, w ogule sluzba zdrowia to cos nieprawdopodobnego,bo ja aby zrobic rengen klatki piersiowej to moge zrobic tylko w dwoch miejscach bezplatnie co jest umowa z przychodnia,a ja myslalam,ze moje isc gdzie kolwiek

Ostatnia edycja:
reklama
taaa służba zdrowia to porażka i jeszcze Balcerowicz śmie żeby płacić za wizytę typowo polskie coś nie tak to niech podatnik dopłaci ja płacę tyle lat i większość i tak prywatnie, a już ta śmierć 13 miesięcznego dziecka i to co przydarzyło tym od mistrzostw olimpijskich wskazanie do cesarki a tak nie wiadomo czy dziecina przeżyje... skandal...

martttika witaj wśród "żywych" nocki potrafią dokopać sama pracowałam na nocki ... jak miałam pracę :-(

Do góry