reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mozi, poszukaj na promocjach, nie tak dawno takie o których piszesz z wifi w saturnie były po 250zeta, toner to wydatek rzędu 100zeta w zwyż:tak:
a tak jak Marttitka pisze, urządzenia wielofunkcyjne z hp są ok i nie drogie w utrzymaniu:tak:

martittka, oj to masz teraz Mańka Złotą Rączkę:-D

Ola, wagary:-D:-D...w tym roku Młoda miała wysyp mikołajów - od chrzestnej dostała 3 prezenty:szok::-)...pokój puchnie a jeszcze przed nami gwiazdka:-D

reklama
Ola a jaka chcecie kupic zywa??nie za wczesnie?aby wam sie nie sypala przed swietami?

a ja dzis wolne, tj do lekarza ide,mloda zaprowadzilam do szkoly,musialam sie wracac po okulary,bo zapomnielismy

dzis troche cieplej,choc nie duzo bo -8 stopni

Aga musze i tam sprawdzic,ale kupowalam ostatnio w Saturnie taka koncowke co sie do samochodu do zapalniczki wlacza i bylo 5 zl drozsze od M.Markt, ja dokladnie chce kupic urzadzenie wielofunkcyjne,a to troche drozsze

mozi bedzie zywa , ale nie kupujemy biore od kolezanki, ona tez ja stawia w tym tyg, spokojnie bede jej wietrzyc, podlewac, da rade
a zaraz po nowym roku pojdzie papa....
ogolnie choinka to tylko dla oliwi... ja chcialam zwykla ona chce prawdziwa...

u nas rano bylo tylko minus 5...

u mnie ne wypowiedzenie tym razem tylko koniec umowy i nie przedłuża
marttika a u Ciebie nie ma szans na przedłużenie? a to co słyszę o bezrobociu na przyszły rok to aż mnie.... :szok:
Mozi ja wzięłam hp ze skanowaniem patrz żeby tuszy było full i zamienników szkoda kasy na drukarkę laserową do domu tak mi się wydaje za niecałe 200 w promocji widziałam takie jak ja mam tak że ceny spadają drukarki są tanie ale tusze :szok: ;-)
a my już mamy małą choinkę ubraną a mały się cieszył i krzyczała "dziękuję dziękuję" :-):-):-) jednak dzieci nadają nowy wymiar świętom:tak:

jaimis, to trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy:-)
ja też muszę w tym tygodniu ubrać choinkę, bo w niedzielę wyjeżdzamy i wracamy dopiero w przyszłą sobotę wieczorem:tak:
tyle,ze muszę to zrobić jak młodej nie będzie w domu, bo nasza ma 2 m i już sobie wyobrażam moją pomocnicę w akcji:confused2:

a dziś w K-cach RMF rozdawał choinki pod Spodkiem , kolejka zawijała sie 2 razy:szok: i jak tym ludziom chce się tak stać:eek::baffled:

jaimis zwolnią połowę zakladu, więc jakies tam szanse są, ale nie ma co ukrywać nikłe;/ Gdybym jeszcze miała jakis konkretny staż, a tak wypadam blado w stosunku do innych pracowników...

my choinke ubieramy dopiero przed sama wigilia

reklama
Do góry