reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

mozi, poszukaj na promocjach, nie tak dawno takie o których piszesz z wifi w saturnie były po 250zeta, toner to wydatek rzędu 100zeta w zwyż:tak:
a tak jak Marttitka pisze, urządzenia wielofunkcyjne z hp są ok i nie drogie w utrzymaniu:tak:

martittka, oj to masz teraz Mańka Złotą Rączkę:-D

Ola, wagary:-D:-D...w tym roku Młoda miała wysyp mikołajów - od chrzestnej dostała 3 prezenty:szok::-)...pokój puchnie a jeszcze przed nami gwiazdka:-D

reklama
Ola a jaka chcecie kupic zywa??nie za wczesnie?aby wam sie nie sypala przed swietami?

a ja dzis wolne, tj do lekarza ide,mloda zaprowadzilam do szkoly,musialam sie wracac po okulary,bo zapomnielismy

dzis troche cieplej,choc nie duzo bo -8 stopni

Aga musze i tam sprawdzic,ale kupowalam ostatnio w Saturnie taka koncowke co sie do samochodu do zapalniczki wlacza i bylo 5 zl drozsze od M.Markt, ja dokladnie chce kupic urzadzenie wielofunkcyjne,a to troche drozsze

mozi bedzie zywa , ale nie kupujemy biore od kolezanki, ona tez ja stawia w tym tyg, spokojnie bede jej wietrzyc, podlewac, da rade
a zaraz po nowym roku pojdzie papa....
ogolnie choinka to tylko dla oliwi... ja chcialam zwykla ona chce prawdziwa...

u nas rano bylo tylko minus 5...

u mnie ne wypowiedzenie tym razem tylko koniec umowy i nie przedłuża
marttika a u Ciebie nie ma szans na przedłużenie? a to co słyszę o bezrobociu na przyszły rok to aż mnie.... :szok:
Mozi ja wzięłam hp ze skanowaniem patrz żeby tuszy było full i zamienników szkoda kasy na drukarkę laserową do domu tak mi się wydaje za niecałe 200 w promocji widziałam takie jak ja mam tak że ceny spadają drukarki są tanie ale tusze :szok: ;-)
a my już mamy małą choinkę ubraną a mały się cieszył i krzyczała "dziękuję dziękuję" :-):-):-) jednak dzieci nadają nowy wymiar świętom:tak:

jaimis, to trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy:-)
ja też muszę w tym tygodniu ubrać choinkę, bo w niedzielę wyjeżdzamy i wracamy dopiero w przyszłą sobotę wieczorem:tak:
tyle,ze muszę to zrobić jak młodej nie będzie w domu, bo nasza ma 2 m i już sobie wyobrażam moją pomocnicę w akcji:confused2:

a dziś w K-cach RMF rozdawał choinki pod Spodkiem , kolejka zawijała sie 2 razy:szok: i jak tym ludziom chce się tak stać:eek::baffled:

jaimis zwolnią połowę zakladu, więc jakies tam szanse są, ale nie ma co ukrywać nikłe;/ Gdybym jeszcze miała jakis konkretny staż, a tak wypadam blado w stosunku do innych pracowników...

my choinke ubieramy dopiero przed sama wigilia

reklama
Do góry