reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga oj cienko w ogóle normalnych ofert pracy nie ma głównie akwizycja, się czegoś nowego dowiedziałam że D2D to znaczy "door to door" nieraz przy ogłoszeniach o pracę jest napisane... oj tragedia i nic pozytywnego nie słychać że zmieni się na lepsze :-( wiesz jak się grosza nie ma to i sto się za choinką ...
marttika ja to trzymam kciuki za tą nikłą szansę ale te zwolnienia mnie przerażają...

a coś pozytywnego mój synek w nocy mnie obudził i mówi że mam włączyć choinkę :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hahha jamis spoko pobudka :-)
no ja już raczej sie nie nastawiam, bo wole się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować...

byłam dzisiaj na sankach:-) szkoda, ze troche mrozik zaczynał chwytać, bo dla małego sie podobało ;-) mi też:-p

marttika no my dostaliśmy sanki ale bez oparcia i oparcia metalowego nigdzie nie ma a oparcie drewniane co chyba by do naszych sanek nie pasowało 50 zł to dołożyłam i za 73 zł kupię sanki z oparciem jakimś tam materacykiem ale zanim dojdą to chyba śnieg stopnieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My kupilismy oparcie do sanek,ale mielismy te metalowo-drewniane, tam oparcie nie za drogie,tylko trzeba bylo troche wykrzywic, do drewniach jak wtedy patrzylam to sie nie oplacalo

a co roku 2013 to chyba nieciekawie sie szykuje, ciagle tylko gdzies slychac,ze beda zwalaniac ludzi:szok:
jeszcze przy dwoch doroslych to jakos da sie przezyc,ale jak samotna matka spraci prace to za co zyć

u nas choinka dopiero pewnie w nastepny weekand,a ja sobie tak ustawilam,ze po swietach mam wolne, posiedze z mloda,bo zawsze wtedy chodze do pracy,bo mi zawsze urlopu brakuje.

Młoda odrabia lekcje,ma chwile, kupilam sobie dla mnie i dla mlodej osobno dwie koldy,bo tak spalismy na jednej w poprzek,
nowe posciele to chyba juz po Nowym Roku,bo kasy mi nie starczy,bo jeszcze prezenty trzeba kupic i do swiat sie dolozyc,
a to urzadzenie wielofunkcyjne to chyba kupie atramentowe,bo szkoda mi na cyfrowke 500 zl,a w domu znowy niewiadomo ile nie bede drukowac,a tusze tansze niz tonery

jaimis, synuś w fazie fascynacji choinką:-)...na sanki zawsze możesz przyjechać do nas,śniegu mamy podostatkiem :-D, jeszcze dziś świeżego dopadało:tak:

marttitka, pierwsze wyprawy saneczkarskie za wami:-)

mozi, sporko wydatków masz ostatnio:confused2:

Młoda śpi, a ja zerkam na finał amerykańskiego Masterchefa, od 2 dni jestem w fazie sprzątania, wczoraj u siebie, dziś u babci a jutro ciąg dalszy w domu:tak:

mozi gdzies w ulotce hp widzialam za 150 zl albo tesco albo carefour.
tylko sprawdz model i jakie tusze.

aga, fakt u nas multum sniegu.... az milo tylko czemu tak zimno...

ja tez sprzatam, dzis walczylamz pokojem oliwi, jeszcze nie skonczylam...

Aga chcialabym kupic ta drukarke (czytac urzadzenie wielofunkcyjna),ale zobacze co z tego wyjdzie, bo wiadomo,ze w grudniu duzo wydatkow,a mloda ma jeszcze urodziny,a ja j ta drukarke kupuje juz od roku gdzies i kupic nie moge

Sanki fajna sprawa,moze wybierzemy sie w pt czy sobote,bo wczesniej nie bedzie kiedy:confused:

a co do choinki, to tam ladnie swieci w pracy taka malutka

witam się:-)

u mnie też dalszy ciąg sprzątania, bo w niedzielę wyjeżdzamy:baffled:
a jutro mamy na "wizycie" pseudo-tatusia i pseduo-babcię:crazy:

reklama
Do góry