reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

Aga oj cienko w ogóle normalnych ofert pracy nie ma głównie akwizycja, się czegoś nowego dowiedziałam że D2D to znaczy "door to door" nieraz przy ogłoszeniach o pracę jest napisane... oj tragedia i nic pozytywnego nie słychać że zmieni się na lepsze :-( wiesz jak się grosza nie ma to i sto się za choinką ...
marttika ja to trzymam kciuki za tą nikłą szansę ale te zwolnienia mnie przerażają...

a coś pozytywnego mój synek w nocy mnie obudził i mówi że mam włączyć choinkę :-D:-D:-D:-D:-D

reklama
hahha jamis spoko pobudka :-)
no ja już raczej sie nie nastawiam, bo wole się miło zaskoczyć niż gorzko rozczarować...

byłam dzisiaj na sankach:-) szkoda, ze troche mrozik zaczynał chwytać, bo dla małego sie podobało ;-) mi też:-p

marttika no my dostaliśmy sanki ale bez oparcia i oparcia metalowego nigdzie nie ma a oparcie drewniane co chyba by do naszych sanek nie pasowało 50 zł to dołożyłam i za 73 zł kupię sanki z oparciem jakimś tam materacykiem ale zanim dojdą to chyba śnieg stopnieje :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D

My kupilismy oparcie do sanek,ale mielismy te metalowo-drewniane, tam oparcie nie za drogie,tylko trzeba bylo troche wykrzywic, do drewniach jak wtedy patrzylam to sie nie oplacalo

a co roku 2013 to chyba nieciekawie sie szykuje, ciagle tylko gdzies slychac,ze beda zwalaniac ludzi:szok:
jeszcze przy dwoch doroslych to jakos da sie przezyc,ale jak samotna matka spraci prace to za co zyć

u nas choinka dopiero pewnie w nastepny weekand,a ja sobie tak ustawilam,ze po swietach mam wolne, posiedze z mloda,bo zawsze wtedy chodze do pracy,bo mi zawsze urlopu brakuje.

Młoda odrabia lekcje,ma chwile, kupilam sobie dla mnie i dla mlodej osobno dwie koldy,bo tak spalismy na jednej w poprzek,
nowe posciele to chyba juz po Nowym Roku,bo kasy mi nie starczy,bo jeszcze prezenty trzeba kupic i do swiat sie dolozyc,
a to urzadzenie wielofunkcyjne to chyba kupie atramentowe,bo szkoda mi na cyfrowke 500 zl,a w domu znowy niewiadomo ile nie bede drukowac,a tusze tansze niz tonery

jaimis, synuś w fazie fascynacji choinką:-)...na sanki zawsze możesz przyjechać do nas,śniegu mamy podostatkiem :-D, jeszcze dziś świeżego dopadało:tak:

marttitka, pierwsze wyprawy saneczkarskie za wami:-)

mozi, sporko wydatków masz ostatnio:confused2:

Młoda śpi, a ja zerkam na finał amerykańskiego Masterchefa, od 2 dni jestem w fazie sprzątania, wczoraj u siebie, dziś u babci a jutro ciąg dalszy w domu:tak:

mozi gdzies w ulotce hp widzialam za 150 zl albo tesco albo carefour.
tylko sprawdz model i jakie tusze.

aga, fakt u nas multum sniegu.... az milo tylko czemu tak zimno...

ja tez sprzatam, dzis walczylamz pokojem oliwi, jeszcze nie skonczylam...

Aga chcialabym kupic ta drukarke (czytac urzadzenie wielofunkcyjna),ale zobacze co z tego wyjdzie, bo wiadomo,ze w grudniu duzo wydatkow,a mloda ma jeszcze urodziny,a ja j ta drukarke kupuje juz od roku gdzies i kupic nie moge

Sanki fajna sprawa,moze wybierzemy sie w pt czy sobote,bo wczesniej nie bedzie kiedy:confused:

a co do choinki, to tam ladnie swieci w pracy taka malutka

witam się:-)

u mnie też dalszy ciąg sprzątania, bo w niedzielę wyjeżdzamy:baffled:
a jutro mamy na "wizycie" pseudo-tatusia i pseduo-babcię:crazy:

reklama
Do góry