reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

nadmiar wolnego czasu to przekleństwo, jak siedziałam teraz przez 2 mc w domu sama to specjalnie wynajdywałam sobie zajęcia:-D:szok:
a teraz w pracy odpoczywam, bo popołudniu znowu bedą szaleć te 2 małe szoguny:baffled:

Młoda jutro w drugim przedszkolu ma kolejnego Mikołaja, w tym roku wysyp mikołajów nastąpił:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
aga ja to bym sie z nia zamienila... ale kurde nie wiem czy grzeczna bylam...

u nas jutro mikolaj w przedszkolu a pozniej idziemy na impreze mikolajkowa...:tak:

dobry... mam dziś deprechę pracową, obudziłam się o 4 w nocy i już spać nie mogłam... może zdołowało mnie jak wczoraj byliśmy na zakupach ja każdy grosz liczę a ludzie niektórzy nie muszą każdego grosza z każdej strony oglądać zanim wydadzą małe pocieszenie że mały ma śliczną kurteczkę i w pepco dostałam tanie spodnie pod kolor
emilka87 czas leci buziole dla małej :-)
aga hmmm ostatnio byli hokeiści to kto teraz??? pokaz skarpetek karateków :-D:-D:-D:-D:-D

jaimis, chyba habitów zakonnic bo to katolickie przedszkole:-D
większość z tych ludzi wydaje kasę z kredytów a po świętach będą cienko śpiewać kiedy trzeba będzie je spłacić:tak:

ola, no najwyżej dostaniesz rózgę jeśli byłaś niegrzeczna:-p:-D

młoda czyści podeszwy swoich butów nawilżaną chusteczką:baffled:

aga to masz perfekcyjna pania domu :tak::tak:

a ja czekam na rozge.... prezent kupie sobie sama:tak::tak:

poza tym dziecko spi.... nareszcie.

jaimis ja uwielbiam pepco, po pierwsze tanie, po drugie zawsze ejst cos fajnego.a cenami przebijaja inne sklepy... my w weekend jeszcze jakies buty musimy kupic.

hej :)
widzę, że jakieś problemy techniczne miałyście :p

ja ten tydzień wyjęty z życia kompletnie miałam, a że pracowałam na nocki to efektem jest to, że teraz mam czas nadrabiać zaległości forumowe. U nas wszystko w porządku, moja klucha robi sie coraz bardziej upiornym stworzeniem, ale i tak nie oddam nikomu :p

Martttika ja tez mialam bardzo zaganiany tydzien, teraz roraty, jak jeszcze trzeba obleciec dwoch lekarz z mloda, samemu cos zalatwic i jeszcze z nia lekcje odrobic, nie wiadomo co rece wlozyc
zobaczysz jaki bedzie upiorek jak bedzie troche starszy i uparty,mloda czasem jest mega uparta,a co bedzie jak bedzie nastolatka:szok:

a tak my dzis mamy plany towarzystkie,kumpela ze studiow mnie odwiedzi, ale wczesniej myslalam z mloda zrobic cos z masy solnej,bo chcialam bombki z styropianu tez i tasiemki czy cekinkow,ale najpiew przybory trzeba kupic,aby cos robic,jak beda to mam nadzieje ze czas znajde czas,
bo ja do alergologa w nast tyg,a mloda logopede na drugim koncu miasta,ale fajna i dentyste,pisalam niedawno,ze musialam zaplacic za rengent, w ogule sluzba zdrowia to cos nieprawdopodobnego,bo ja aby zrobic rengen klatki piersiowej to moge zrobic tylko w dwoch miejscach bezplatnie co jest umowa z przychodnia,a ja myslalam,ze moje isc gdzie kolwiek

Ostatnia edycja:
reklama
taaa służba zdrowia to porażka i jeszcze Balcerowicz śmie żeby płacić za wizytę typowo polskie coś nie tak to niech podatnik dopłaci ja płacę tyle lat i większość i tak prywatnie, a już ta śmierć 13 miesięcznego dziecka i to co przydarzyło tym od mistrzostw olimpijskich wskazanie do cesarki a tak nie wiadomo czy dziecina przeżyje... skandal...

martttika witaj wśród "żywych" nocki potrafią dokopać sama pracowałam na nocki ... jak miałam pracę :-(

Do góry