reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

jaimis, to miał chłopak cyla:szok::-D...zrobiłas sobie jakiś okład:confused:

ola, wracasz do pracy:confused:

a na mnie czeka pranie i prasowańsko:confused2:

no dziś już lepiej z moim oczyskiem ale wczoraj to myślałam że sobie wyjmę
olla ​ja przeglądam ogłoszenia ale nawet nie ma na co wysyłać... ahhh

dzien dobry..
jaimis fakt ogloszenia to masakra jakas jest....

a ja dzis do rpacy... nie chce mi sie ale musze, choc dzien zaczal sie jak piatek 13tego...

cześć

jaimis, koniec roku to zawsze posucha z pracą, oby po nowym roku się ruszyło coś:tak:
idź może do okulisty żeby ci obejrzał to oko:tak:

ola, aż tak źle:confused:....pociesz się ,że jutro już piątek:-D

jaimis ja też łapie doła z powodu pracy :( Dosłownie ZERO!! ogłoszeń!!! Umowa kończy się w grudniu, raczej nie będą przedlużać (jest najwyżej 10% szans, że tak sie stanie). Poza tym mama troche odpadnie z opieką dla małego, więc dobrze by było, żebym pracowała w systemie dwunastkowym, ale nie takie to proste :(

Dzisiaj na poprawę humoru poszłam włoski ściąć. I wcale mi to humoru nie poprawiło, bo w głowie dalej te same mysli ;/ Ech...

dzien dobry
jak mowa o pracy to wszedzie fatalnie jest ja tez rozsylam cv...
szukam szukam i nic a umowe mam do konca miesaica...
no i u mnie krewetka podobnie z godzinami... wiec ciezko cos znalezc...

reklama
hej, z praca ciezko niestety, u mnie tez dwie kolezanki szukaja
a my wrocilismy od logopedy troche zmarzlismy,bo zwial nam tranwaj,a nast nie chcielismy czekac 20 min,wiec wracalismy z przesiadkami
dobrze,ze jutro weekand :)

Do góry