reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

reklama
dzień dobry

jaimis, to miał chłopak cyla:szok::-D...zrobiłas sobie jakiś okład:confused:

ola, wracasz do pracy:confused:

a na mnie czeka pranie i prasowańsko:confused2:

no dziś już lepiej z moim oczyskiem ale wczoraj to myślałam że sobie wyjmę
olla ​ja przeglądam ogłoszenia ale nawet nie ma na co wysyłać... ahhh

dzien dobry..
jaimis fakt ogloszenia to masakra jakas jest....

a ja dzis do rpacy... nie chce mi sie ale musze, choc dzien zaczal sie jak piatek 13tego...

cześć

jaimis, koniec roku to zawsze posucha z pracą, oby po nowym roku się ruszyło coś:tak:
idź może do okulisty żeby ci obejrzał to oko:tak:

ola, aż tak źle:confused:....pociesz się ,że jutro już piątek:-D

jaimis ja też łapie doła z powodu pracy :( Dosłownie ZERO!! ogłoszeń!!! Umowa kończy się w grudniu, raczej nie będą przedlużać (jest najwyżej 10% szans, że tak sie stanie). Poza tym mama troche odpadnie z opieką dla małego, więc dobrze by było, żebym pracowała w systemie dwunastkowym, ale nie takie to proste :(

Dzisiaj na poprawę humoru poszłam włoski ściąć. I wcale mi to humoru nie poprawiło, bo w głowie dalej te same mysli ;/ Ech...

dzien dobry
jak mowa o pracy to wszedzie fatalnie jest ja tez rozsylam cv...
szukam szukam i nic a umowe mam do konca miesaica...
no i u mnie krewetka podobnie z godzinami... wiec ciezko cos znalezc...

reklama
hej, z praca ciezko niestety, u mnie tez dwie kolezanki szukaja
a my wrocilismy od logopedy troche zmarzlismy,bo zwial nam tranwaj,a nast nie chcielismy czekac 20 min,wiec wracalismy z przesiadkami
dobrze,ze jutro weekand :)

Do góry