reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

martttika - mało przyjemna sytuacja.. niestety tak wygląda nasz rynek pracy..

dziewczyny czy przy poznaniu mężczyzny - kierujecie się przede wszystkim tym, żeby byla między wami super miłość i wogóle.. czy żeby był dobry dla waszych dzieci.

czy jako samotna mama mam prawo myśleć o sobie czy bardziej w tym momencie o dobru dzieci??

jeżeli jest mężczyzna z którym powiedzmy jest wam dobrze, ale nie ma pomiędzy wami chemii ale jest super dla waszego dziecka czy byście były w takim związku?

pomijam już w tej chwili kwestie finansowe. Wiadomo we dwoje zawsze łatwiej

reklama
koltunek w takich sprawach kazdy musi podejmowac indywidualne decyzje....
mi by bylo trudno bez uczuc... ale moze z czasem sie pojawia?? na zwiazek z rozsadku chyba przyjdzie jeszcze czas..

no i to jak odnajduje sie w tym dziecko jest bardzo bardzo wazne:tak:

marttitka, nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło:tak: jeszcze znajdziesz normalną pracę gdzie dla pracodawcy twoje prywatne życie będzie tylko twoim życiem:tak:

kołtunek , dla mnie ważne jest żeby była i chemia i stosunek oraz relacje z moim dzieckiem, bo ja i dziecko to jedno, ma tylko mnie:tak:
związek z rozsądku to jak życie na dwóch krańcach kanapy...ale decyzja nalezy do ciebie:tak:

młoda szczęśliwa,że mama w domu, jej uśmiech na powitanie bezcenny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dziś nawet nie chiała słyszeć żebyś my jechały do dziadków:-D, więc był tylko spacerek i siedziałyśmy w domciu

aga ja sie twojej corci nie dziwie, w sumie tydzien cie nie widziala wiec chce cie miec tylko dla siebie..
pewnie sie ucieszy z tegoze teraz bedzie z toba do pracy jezdzic

aga ja też się nie dziwię, ze stęskniona i tak dzielna z niej dziewczynka :-) No mamusia również, bo z tą tęsknotą to w dwie strony działa :-p

Aga no pewnie że uśmiech nie ma jak mama :-) a jaki prezent przywiozłaś małej?
martttika też mnie bolało jak mnie po macierzyńskim wywalili, poświęcałam się bo mówili że dadzą mnie do oddziału a potem po macierzyńskim wywalili czułam się jak bezsilna idiotka, po cholerę żyły wypruwałam???:no::no::no::no: a było minęło kij im :-p i z tym twoim potencjalnym pracodawcą :-p nie wiedzą co stracili, mi się wydaje że samotna matka to dobry pracownik bo jej zależy bo sama musi zarobić na dom.
koltuneku a masz na oku z rozsądki czy z miłości???? wydaje mi się że nie da szczęścia związek z rozsądku i stworzy zły wzór dla dziecka chciałabyś żeby potem twoje dziecko miało związek z rozsądku????

a ja postanowiłam dla mojego dziecka nastrajać się pozytywnie na święta i puszczam sobie moją ulubioną piosenkę świąteczną czyli "de su a kto wie czy za rogiem" jak ktoś nie czuje ducha świąt polecam takie "nastrajanie" ;-);-)

dzien dobry
jaimis ja tez lubie ta piosenke:tak::tak:

mi tez sie wydaje ze taka mama to najlepszy pracownik bo daje z siebie w pracy duzo, bo jej zalezy, no i wyrabia sie czasowo bo wiaodmo nie zawsze moze zostawac po godzinach..

Hej, a my w domu,zjedliśmy obiad, bylismy wcześniej u optyka,bo mlodej się noski u okularów odciskają na nosku i zostają ślad
no i znowu wyszlo jej zimno przy ustach,mi zimno nie wychodzi

też jestem zdania,ze samotny rodzic to dobry pracownik,
1. zależy mu na stalej pracy,bo za cos trzeba żyć
2. wszystko musi zrobic w czasie,bo nie zawsze może zostać dłużej
3. jak nie trzeba to nie kompinuje i nie chodzi za bardzo na L4 bo zależy mu na pracy

hej

marttitka, ola...ja też się nie dziwię;-):-D:-D

jaimis, ty już w świątecznym nastroju jak widać:-D
młoda dostała Bolka i Lolka na dvd i żelki z olejem z rekina, coś dla ducha i coś dla ciała:-D

ja dziś miała dzień biegania, up, fryzjer itd...pozytywna wiadomość..dostałam "nagrodę" z up za samodzielne podjęcie pracy:tak: przez kolejne 2 mce wpadną 400stówki do kiszeni:-)

macie już pomysł na mikołaja:confused:

reklama
Aga cos bys zalecila na zimno u dziecka?teraz jej smaruje Hascovir pro
co do Mikołaja moja chcialaby lego friends lub cos z monster high lub święcocego petshopa chyba, jedna z trzech wersji

Do góry