reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marttika o właśnie muszę się wybrać do fryzjera ... i jak radykalne zmiany?
a ja myślałam że choć przezimuję w mojej pracy ale nie właściciel chce nas wysłać na urlop bezpłatny do wiosny to ja mam to gdzie niech mnie zwolni choć kuronówkę dostanę :-( może na jakiś kurs by wysłali... pomarzyć można ;-)

reklama
witam dziewczyny,
melduje ze żyje :-D
autkiem juz coraz odwazniej jezdzimy choc jeszcze nie do konca pewnie- za dluga przerwa:p
córcia rooośnie juz 6300 waży:) we wtorek idziemy wkoncu na pierwsze szczepienie..
Plemnik dzwoni juz raz na jakis czas odkad go opieprzylam ze dzwoni z pierdołami a ja czasu nie mam przy małym dziecku:-D
a poza tym stara bieda :-)

jutro mam wyprawe w Raczkowej strony ale raczej jako pasazer... uff :)

dzien dobry
my juz w domku... dzis w pracy pradu nie bylo od rana, a u nas ogrzewanie na prad... o 12 szef sie zlitowal i puscil nas do domu....

emilka fajnie ze juz jezdzicie autkiem... corcia rosnie no i najwazniejsze zdrowa...:tak::tak:

hej

emilka, to kawał dziewczyny już z córci:-) fajnie że autko dobrze się sprawuje:tak:

ola, to miałaś dziś farta w pracy:-D...niech żyje brak prądu;-)

jaimis, jak przekroczysz 50-tkę to się załapiesz na kurs z posredniaka:confused2:

a my od wczoraj już "na wyjeździe", Mloda dziś pierwszy dzien w przedszkolu, przyjęła się bez problemu:tak: a od wczoraj ma po sąsiedzku nową koleżankę z którą są w jednej grupie w przedszkolu:tak: i chcący niechcący miałam dziś popołudniu 2 dzieci na głowie:dry: bo się rozstać nie mogły:-D

emilka87 no z czasem coraz bardziej śmielej będziesz śmigać, nie wiem jak inne dziewczyny, ale przed dzieckiem śmielej śmigałam a jak z małym zaczęłam jeździć to jak stara pierdoła jak z jajkiem :-D:-D:-D ale idiotów niestety na drogach nie brakuje teraz nie na 3-ego wyprzedzają tylko na 5 -tego :szok:
Aga no to super tak szybko się odnalazła wiesz teraz ty zajmujesz się dzieckiem a może kiedyś jak będziesz szła na randkę z przystojnym psychologiem sąsiedzi się twoją zajmą ;-)

a wczoraj dyskutowałam z moim skarbem że obetnę włosy bez gadania a on na to że z gadaniem mi nie da :-D:-D:-D:-D

hej daisyy :)
przykro mi, że i Ciebie to spotkało, ale pamiętaj kiedys będzie lepiej!

ja żyję chociaż na nic czasu nie mam :(
jaimis włosy dość mocno ścięłam i od razu lżej na głowie :p

hej

marttitka, chyba nie na jeżyka:-D

jaimis, no to nie masz wyjścia, musisz się liczyć ze zdaniem swojego mężczyzny:-D;-)
z psychologiem powiadasz:-D...hm,żeby mnie rozkładał na czynniki pierwsze, no nie wiem ale to już lepiej niż psychiatrą a tych tu na pęczki:-D:-D

daisyy, witaj:-)...głowa do góry, będzie dobrze, samotne mamy to "kobiety z żelaza":tak:

młoda nareszcie padła więc trochę luzu mam:-D:-D

reklama
Ja mam neta kiepskiego wiec dlugo siedziec nie moge ;( ale bd zagladac w miare mozliwosci. No musze dac rade ;) Najwyzej sama do 40 bede ;) hehe bo nie zaufam juz facetowi

Do góry