reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Codzienne rozmowy Samotnych rodziców

marttika o właśnie muszę się wybrać do fryzjera ... i jak radykalne zmiany?
a ja myślałam że choć przezimuję w mojej pracy ale nie właściciel chce nas wysłać na urlop bezpłatny do wiosny to ja mam to gdzie niech mnie zwolni choć kuronówkę dostanę :-( może na jakiś kurs by wysłali... pomarzyć można ;-)

reklama
witam dziewczyny,
melduje ze żyje :-D
autkiem juz coraz odwazniej jezdzimy choc jeszcze nie do konca pewnie- za dluga przerwa:p
córcia rooośnie juz 6300 waży:) we wtorek idziemy wkoncu na pierwsze szczepienie..
Plemnik dzwoni juz raz na jakis czas odkad go opieprzylam ze dzwoni z pierdołami a ja czasu nie mam przy małym dziecku:-D
a poza tym stara bieda :-)

jutro mam wyprawe w Raczkowej strony ale raczej jako pasazer... uff :)

dzien dobry
my juz w domku... dzis w pracy pradu nie bylo od rana, a u nas ogrzewanie na prad... o 12 szef sie zlitowal i puscil nas do domu....

emilka fajnie ze juz jezdzicie autkiem... corcia rosnie no i najwazniejsze zdrowa...:tak::tak:

hej

emilka, to kawał dziewczyny już z córci:-) fajnie że autko dobrze się sprawuje:tak:

ola, to miałaś dziś farta w pracy:-D...niech żyje brak prądu;-)

jaimis, jak przekroczysz 50-tkę to się załapiesz na kurs z posredniaka:confused2:

a my od wczoraj już "na wyjeździe", Mloda dziś pierwszy dzien w przedszkolu, przyjęła się bez problemu:tak: a od wczoraj ma po sąsiedzku nową koleżankę z którą są w jednej grupie w przedszkolu:tak: i chcący niechcący miałam dziś popołudniu 2 dzieci na głowie:dry: bo się rozstać nie mogły:-D

emilka87 no z czasem coraz bardziej śmielej będziesz śmigać, nie wiem jak inne dziewczyny, ale przed dzieckiem śmielej śmigałam a jak z małym zaczęłam jeździć to jak stara pierdoła jak z jajkiem :-D:-D:-D ale idiotów niestety na drogach nie brakuje teraz nie na 3-ego wyprzedzają tylko na 5 -tego :szok:
Aga no to super tak szybko się odnalazła wiesz teraz ty zajmujesz się dzieckiem a może kiedyś jak będziesz szła na randkę z przystojnym psychologiem sąsiedzi się twoją zajmą ;-)

a wczoraj dyskutowałam z moim skarbem że obetnę włosy bez gadania a on na to że z gadaniem mi nie da :-D:-D:-D:-D

hej daisyy :)
przykro mi, że i Ciebie to spotkało, ale pamiętaj kiedys będzie lepiej!

ja żyję chociaż na nic czasu nie mam :(
jaimis włosy dość mocno ścięłam i od razu lżej na głowie :p

hej

marttitka, chyba nie na jeżyka:-D

jaimis, no to nie masz wyjścia, musisz się liczyć ze zdaniem swojego mężczyzny:-D;-)
z psychologiem powiadasz:-D...hm,żeby mnie rozkładał na czynniki pierwsze, no nie wiem ale to już lepiej niż psychiatrą a tych tu na pęczki:-D:-D

daisyy, witaj:-)...głowa do góry, będzie dobrze, samotne mamy to "kobiety z żelaza":tak:

młoda nareszcie padła więc trochę luzu mam:-D:-D

reklama
Ja mam neta kiepskiego wiec dlugo siedziec nie moge ;( ale bd zagladac w miare mozliwosci. No musze dac rade ;) Najwyzej sama do 40 bede ;) hehe bo nie zaufam juz facetowi

Do góry